Com Hem är Sveriges största kabel TV-opertatör som tillhandahåller TV, Bredband och Telefoniabonnemang. Viasat och Com Hem har idag ett flertal framgångsrika face-2-face säljteam över hela landet, och vår ambition att växa ännu mer. Därför söker vi nu en säljande teamledare för att leda X-regionen. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst inom försäljning och ledarskap.

Viasat och Com Hem söker regionsansvarig teamledare

 
Arbetsuppgifter:Som teamledare kommer du tillsammans med ditt team att sälja Com Hems digital TV-, bredbands- och telefonitjänster samt Viasats TV-kanaler med populära Viasats Sport och TV1000. Försäljningen sker genom förannonserade besök hos befintliga kunder som är anslutna till Com Hems nät. Genom personliga möten hjälper vi kunderna genom hela säljprocessen från val av TV-kanaler till bredband och telefoni.

Teamledarrollen är en kombinerad tjänst där du får sälja och lära ut sälj. På Com Hem ansvarar du för att coacha, motivera och utveckla dina säljare. Du kommer ständigt möta nya utmaningar där du och teamet får en egen budget och ett tydligt mål att arbeta efter och allt följs upp genom vår webbaserade scoring-portal. Med stöd av våra egna rekryterare ansvarar du även för att rekrytera nya säljare till ditt team. Vi erbjuder en heltidstjänst med arbete måndag till fredag mellan 13-21.
 
Kompetensprofil:Har du erfarenhet av försäljning i ledarroll, men ännu inte nått toppen av din potential?
Då har du nu möjlighet att utvecklas hos oss. Som person har du ett starkt driv för att nå uppsatta säljmål, är flexibel och har förmågan att entusiasmera och leda andra. Vidare är du full med energi, strukturerad och ser möjligheter där andra ser gränser. Du drivs och motiveras av att arbeta med en rörlig lön där du själv har stor möjlighet att påverka din inkomst.
 
Information:Vi erbjuder

Vi erbjuder en välmeriterande säljutbildning i fem steg vid Com Hem och Viasat Business School och ledarskapsutbildningar vid MTG Academy. Vid din sida har du en duktig teamledarcoach som själv har arbetat som framgångsrik teamledare hos oss. Våra teamledare är en viktig grundsten i vår organisation och vi lägger stor vikt vid att utveckla och stödja dem i deras dagliga arbete. Under flera års tid har vi fostrat många framgångsrika säljare och ledare som har gått vidare inom MTG. Kommer du bli en av dem?

Intresserad?
Skicka in en ansökan (CV och personligt brev) till F2Fjobb@viasat.se. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Märk din ansökan med teamledare Lund. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Julia Hallman på 08-5620 2543 eller 073-699 2543.

Viasat har mer än 50 egna TV-kanaler, inklusive Viasat SPORT och TV1000, som når 125 miljoner tittare i 31 länder. Viasat ingår i Modern Times Group med varumärken såsom TV3, TV6, TV8, TV10, STRIX Television, RIX FM, Bandit Rock, NRJ, Lugna Favoriter, CDON.COM, Nelly.com, Gymgrossisten.com, Bet24.com m fl. MTG valdes av tidningen Veckans Affärer till en av de 50 bästa arbetsplatserna i Sverige 2010. Com Hem är Sveriges största kabel TV-opertatör som tillhandahåller TV, bredband och telefoniabonnemang.


Vi undanber oss för närvarande samtal från andra rekryterings- och annonsleverantörer.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2011-05-19Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut