Know IT Uppsala AB är ett konsultföretag som levererar IT-relaterade tjänster med verksamhetsperspektiv där vi kännetecknas som kompetenta, affärsmässiga, erfarna, professionella och skapar bestående mervärden för kunden.

Vi har välutbildade konsulter med mångårig erfarenhet från de branscher där vi verkar.
Know IT bidrar till sina kunders framgång genom att utveckla och ta långsiktigt ansvar för värdeskapande processer, funktioner och IT-lösningar. Vi levererar det stora företagets IT-kompetens med det lilla företagets själ och den enskilde konsultens engagemang.
Vi utvecklar våra kunders affärer och stärker deras konkurrenskraft genom att tillföra strategisk kompetens och skapa anpassade verksamhetskritiska lösningar. Vi tar också ett långsiktigt ansvar i förvaltningsuppdrag och funktionsåtaganden.

Våra kunder är i första hand organisationer och företag som har behov av lösningar med åtkomlighet från flera olika gränssnitt och kanaler. Genom att kombinera teknisk spetskompetens inom strategisk rådgivning, systemutveckling och förvaltning med kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området.

SharePoint konsulttill Knowit Uppsala

 
Arbetsuppgifter:Vi söker en skarp och hungrig SharePoint-guru till Uppsala.
Många av Know IT:s kunder arbetar idag hårt för att öka sin produktivitet i den interna och externa informationshanteringen. På Know IT är vi beredda att arbeta lika hårt för att hjälpa dem.

Know IT gör en strategisk satsning på SharePoint och nu söker vi tung förstärkning till vårt team som jobbar med SharePoint i Uppsala.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet, minst 5 år, av Microsoft-arkitektur i allmänhet och i synnerhet Sharepoint och som verkligen brinner för området. Din roll blir att agera som expertkonsult inom våra kundprojekt, samt en uttalad roll som kompetensansvarig kring Sharepoint, för att utveckla affärsmöjligheter och verka för en hög kompetensnivå i teamet och vara den som aktivt följer marknadens utveckling inom området.

Vårt Uppsala-team jobbar intimt tillsammans med motsvarande kompetensgrupperingar inom Know IT, där vi verkar för kompetensutveckling och samarbete inom utmanande kundprojekt inom affärsområdet Enterprise Content Management för hela Know IT. Totalt är ca 350 av Know ITs totalt 1500 anställda verksamma inom ECM, varav ca 150 inom Sharepoint.

Vi har ett väl fungerande partnerskap med Microsoft, som skapar mycket bra förutsättningar för vår fortsatta satsning på att bygga vårt expertis-team inom Sharepoint.

De personliga egenskaperna är viktiga så att du kan vara den store inspiratören för kompetensteamet , samt ta aktiv roll vid olika sälj- och marknadsaktiviteter.

 
Kompetensprofil:Du kan ha arbetat med arkitektur eller rådgivning inom något av följande områden:
• Intranät och samarbetsportaler
• Externwebbar och e-handel
• Dokument- och ärendehantering
• Informationsstruktur
• Interaktionsdesign
Meriterande är dokumenterad erfarenhet av kundtillämpningar på SharePoint, där Du haft ledande roller i tidigare projekt.
Att vara konsult på Know IT innebär att du, förutom din specialistroll, också kan bli delaktig i initiala utredningsarbeten, kravanalyser, projektledning och försäljning. Därför är ett grundkrav att du känner dig bekväm i konsultrollen och förstår vikten av att vara affärsmässig.
 
Information:Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Lasse Mellwing, 070-3138720 eller lars.mellwing@teknikkompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ö.k.
 
Sista
ansökningsdag:
2011-10-01Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut