Tengbom är ett av Nordens ledande arkitektföretag med nästan 400 anställda. Vi har kontor på åtta orter i Sverige och har även uppdrag i övriga Europa , Afrika och Asien. Tengboms arkitekter och ingenjörer arbetar med allt från stadsbyggnad landskapsarkitektur, arkitektur och inredningsarkitektur till projektledning och ljus.
Tengbom organiserar sig i en Uppdrags/projektorganisation som driver uppdragen. Jämte den finns en linje/tillhörighetsorganisation med VD/regionschefer/kontorschefer och studiochefer, samt en utvecklingsorganisation med affärsområdesansvariga och utvecklingsansvariga. Utvecklingsorganisationen spänner över hela Tengbom och syftar till att utveckla verksamheten mot det ledande arkitektkontoret, avseende alltifrån arbetssätt och kompetens till marknad och arkitektur.

Tengbom söker driven CAD Revit/BIM- Projektör

 
Arbetsuppgifter:TENGBOM VÄXER OCH SÖKER OMGÅENDE EN KVALIFICERAD, DRIVEN OCH AMBITIÖS MEDARBETARE SOM BRINNER FÖR REVIT/BIM .
Just nu har vi förmånen att arbeta med några av Stockholms mest komplexa och spännande projekt. Till vårt kontor i Stockholm söker vi därför personal med kunskap och intresse för att utveckla användandet av Revit, med särskilt fokus på större projekt. Denna tjänst kommer till en början att vara förlagd till vårt stora Revit-projekt Nya Karolinska Sjukhuset, Ett av Europas stösta byggprojekt.
 
Kompetensprofil:Vi letar efter dig med lång erfarenhet av CAD-projektering, med vana och vilja att arbeta självständigt. Du värdesätter samarbete, samt är en god pedagog och kommunikatör. Vi tror att du har en bakgrund som CAD-samordnare på arkitektkontor eller konstuktionsbyrå eller kanske som återförsäljare av ADT/Revit med konsulterfarenhet i stora projekt.
 
Information:Har du frågor kontakta Lasse Mellwing 070-3138720, lars.mellwing@teknikkompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ök
 
Sista
ansökningsdag:
2011-04-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut