SIGNCOM är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning och fräsning, till den nordiska marknaden. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment och behåller vår starka marknadspostition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer, hög servicenivå, personal med stor teknisk kompetens och mycket snabba leveranser. SIGNCOM står för service, trygghet och kvalitet.
Vi har kontor i Bollebygd utanför Göteborg samt i Vällingby i Stockholm och är sammanlagt 37 anställda. Vi har dessutom ett norskt dotterbolag i Sandefjord, SIGN COMMUNICATION NORWAY, med 10 anställda.

Signcom, Säljare storformatsskrivare

 
Arbetsuppgifter:Gillar du försäljning och den grafiska branschen?
Vi på Signcom växer och vi söker nu en säljare som vill arbeta med försäljning av storformatskrivare samt media och mjukvara till dessa. Kunderna finns främst inom den grafiska branschen men även på inom industri och design. Vi vill att du har erfarenhet av försäljning till någon del av den grafiska branschen eller närliggande verksamheter. Har du arbetat praktiskt med storformatsskrivare och brinner för försäljning kan det också vara en bra bakgrund.
Ditt arbetsfält blir mellansverige. Internationella kontakter tillhör vardagen så god engelska är ett krav.
 
Kompetensprofil:Du ingår i Signcoms säljorganisation med placering i Vällingby och du rapporterar till försäljningschefen.
 
Information:Vi arbetar med ansökningarna vart efter som de kommer in så att tjänsterna blir tillsatta så snabbt som möjligt. För ytterligare information, kontakta Jörgen Ericsson, 08-704 30 60 eller 0736-177 740.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2006-12-20Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut