Caltech AB – ett teknikföretag specialiserat på kalibreringslösningar och precisionsmätning.
Vi startade vår verksamhet 1999 genom en avknoppning från Fluke Sverige AB och tog med oss ett gediget kunnande inom mätteknik och kalibrering. Detta har vi förvaltat och utvecklat, så att vi idag är en av de ledande aktörerna när det gäller att leverera kalibreringslösningar till svensk och dansk industri.
Vår målgrupp är såväl stora som små företag och vår styrka är att vi kan erbjuda lösningar oavsett om man vill ha ett komplett kalibreringssystem, enstaka normaler eller om man väljer att köpa tjänsten från någon av våra samarbetspartners.

Förutom kalibreringslösningar arbetar vi med precisionsmätning, processanalys, datainsamling och validering av olika processer inom läkemedel och sjukhus. Vi jobbar även med utbildning, där vi lär tekniker mätteknik samt handhavande av olika instrument och programvaror.
Vår verksamhet styrs av ett väl etablerat kvalitetssystem och vi är certifierade enligt DIN EN ISO 9001:2008.
Caltech samarbetar med många av de ledande aktörerna inom mätteknik och kalibrering, Bl.a Fluke och Tektronix. Vårt kontaktnät bygger på många års erfarenhet av mätteknik och insikt i industrins behov av korrekta och effektiva mätmetoder.

Försäljningsingenjör Tektronix

 
Arbetsuppgifter:Caltech har tagit över försäljning och support på Tektronix produkter i Sverige. Vi kommer att fokusera på de mer avancerade produkterna medan ELFA kommer att fortsätta som tidigare med volymprodukterna. För att klara detta förstärker vi vår organisation och söker därför EN TEKNISK SÄLJARE som skall fokusera på Tektronix produkter.
Ditt arbetsfält blir hela Sverige och din placeringsort är flexibel. Du har jobbat med försäljning några år och har en god teknisk utbildning och praktisk erfarenhet av mätteknik.
 
Kompetensprofil:Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund inom elektronik och praktisk erfarenhet av mätteknik. Du får gärna ha jobbat med och ha kunskap om oscilloskop. Du är driven och har en erfarenhet av försäljning. Du behöver ha en god social kompetens och är en bra lyssnare. Även om du kommer att jobba i nära samarbete med våra medarbetare så är det viktigt att du är van att jobba självständigt.
Vi kommer tillsammans med Tektronix att erbjuda produktutbildning och välkomnar dig till ett expansivt och framgångsrikt företag.
Rätt person har stora och intressanta utvecklingsmöjligheter.


 
Information:Har du frågor om tjänsten så hör av dig till Lasse Mellwing, 070-3138720 , lars.mellwing@affarskompetens.se
Och du , urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan .
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ök
 
Sista
ansökningsdag:
2011-05-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut