ProjektEl är teknikkonsulter som specialiserat sig på att skapa , utveckla och underhålla fastighetens viktigaste system: el, kraft, tele, kommuniktion, säkerhet belysning samt transportsystem(hissar, rulltrappor etc). Idag är vi 80 medarbetare och har kontor i Stockholm(Mörby Centrum och Liljeholmen), Uppsala och Västerås.Vi hör ofta att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Ibland används kanske uttrycket en aning slentrianmässigt. För oss på ProjektEl är det däremot i allra högsta grad en levande sanning. Vi vet att vi inte skulle kunnat ta oss dit vi är idag utan engagerade och kompetenta medarbetare. Där ligger grunden till vår framgång. Medarbetare som trivs kan åstadkomma bättre resultat i sitt arbete , vilket i sin tur gör kunderna så nöjda att de återkommer till oss nästa gång ett behov uppstår. En god cirkel som ger förutsättningar till tillväxt och lönsamhet. För att säkerställa att vi utvecklas på ett rätt sätt genomför vi regelbundna undersökningar av medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet. ProjektEl växer och satsar nu ockå på att utveckla vårt Västeråskontor.

ProjektEl söker Uppdragsansvarig Kontorschef till vårt Västeråskontor

 
Arbetsuppgifter:Vi söker därför en Kontorschef som samtidigt skall vara Uppdragsansvarig .
Som Uppdragsansvarig ansvarar Du för att leda eluppdrag, så att de utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska , ekonomiska och tidsmässiga ramar. Några av dina arbetsuppgifter är att inom elområdet:
-sälja företagets tjänster och delta i marknadsaktiviteter
-informera marknadsansvarig om förfrågningar och anbud
-agera som kvalitets och miljöansvarig för egna uppdrag
-tillse att respektive medarbetares kompetens i uppdragen utnyttjas på ett optimalt sät
-Kontakt med elleverantörer och nätägare
 
Kompetensprofil:Vi söker Dig som har vill vara med att som ansvarigleda och utveckla Västeråskontoretet.
Du har en gedigen erfarenhet av elteknisk konsultverksamhet inom belysningsområdet eller genom yrkeslivserfarenhet ha tillgodagjort dig motsvarande kunskaper.
Du har relevant elteknisk utbildning och vi ser gärna att du har kunskaper om anbudsgivning och en förmåga att skapa goda kundkontakter.
Du är drivande och utvecklingorienterad . Handlingskraftig .
Rätt person har stora utvecklingsmöjligheter
 
Information:Sök tjänsten på vår hemsida www.teknikkompetens.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

PROJEKTEL SÖKER ÄVEN UPPDRAGSANSVARIGA KONSULTER INOM ELKRAFT, SÄKERHET OCH HISS OCH BELYSNING SAMT KONSTRUKTÖR INOM EL-TELE.
Har du frågor ring Lasse Mellwing 070-3138720, lars.mellwing@teknikkompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:enligt ök
 
Sista
ansökningsdag:
2011-09-17Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut