ProjektEl är teknikkonsulter som specialiserat sig på att skapa , utveckla och underhålla fastighetens viktigaste system: el, kraft, tele, kommuniktion, säkerhet belysning samt transportsystem(hissar, rulltrappor etc). Idag är vi 80 medarbetare och har kontor i Stockholm(Mörby Centrum och Liljeholmen), Uppsala och Västerås.Vi hör ofta att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Ibland används kanske uttrycket en aning slentrianmässigt. För oss på ProjektEl är det däremot i allra högsta grad en levande sanning. Vi vet att vi inte skulle kunnat ta oss dit vi är idag utan engagerade och kompetenta medarbetare. Där ligger grunden till vår framgång. Medarbetare som trivs kan åstadkomma bättre resultat i sitt arbete , vilket i sin tur gör kunderna så nöjda att de återkommer till oss nästa gång ett behov uppstår. En god cirkel som ger förutsättningar till tillväxt och lönsamhet. För att säkerställa att vi utvecklas på ett rätt sätt genomför vi regelbundna undersökningar av medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet.
Vårt bolag PROJEKTSÄKERHET är ett oberoende säkerhetskonsultbolag med inriktning mot såväl byg och fastighetsbranschen som slutanvändare inom näringsliv och offentlig sektor.

ProjektSäkerhet söker Projektör Lås och Beslag

 
Arbetsuppgifter:Vårt arbete omfattar rådgivning inomfysisk säkerhet dvs säkerhetsrutiner, personell bevakning, mekaniskt inbrottsskydd, inbrottslarm,passerkontroll och kameraövervakning. Genom vår oberoende ställning agerar vi utan bindning till övriga aktörer inom säkerhetsbranschen. Våra lösningar är därför alltid framtagna med vår kunds bästa för ögonen och kan upphandlas i fri konkurrens.
NU söker vi dig som vill arbeta med projektering av mekaniskt inbrottsskydd till ny- och ombyggnadsprojekt. Du kommer att upprätta dokument för upphandling av entreprenader rörande lås- och beslag för dörrar och fönster
 
Kompetensprofil:Du har
- gedigen erfarenhet från låssmedsyrket
- mycket goda kunskaper om lås- och beslagprodukter
-erfarenhet av att föreslå lösningar av mekaniskt
inbrottsskydd till såväl nya som befintliga dörrar och fönster
-goda kunskaper i SSF200
-vana att skriva texter och dokument
-datorvana
 
Information:Hos oss på Projektsäkerhet får du möjlighet att utvecklas, fötroendet att ta ansvar och utrymme för att bidra med egna initiativ. Vi är måna om att ha engagerade medarbetare som brinner för att utveckla sig själva och sina kunder och vårt företag.
Sök tjänsten på vår hemsida www.teknikkompetens.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.
PROJEKTSÄKERHET SÖKER OCKSÅ EN SÄKERHETSKONSULT.
PROJEKTEL SÖKER ÄVEN UPPDRAGSANSVARIGA KONSULTER INOM ELKRAFT,BELYSNING, OCH HISS SAMT KONSTRUKTÖR INOM EL-TELE. DESSUTOM EN KONTORSCHEF SOM SKALL UTVECKLA VÅRT VÄSTERÅSKONTOR.
Har du frågor ring Lasse Mellwing 070-3138720, lars.mellwing@teknikkompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:enligt ök
 
Sista
ansökningsdag:
2011-05-07Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut