ProjektEl är teknikkonsulter som specialiserat sig på att skapa , utveckla och underhålla fastighetens viktigaste system: el, kraft, tele, kommuniktion, säkerhet belysning samt transportsystem(hissar, rulltrappor etc). Idag är vi 80 medarbetare och har kontor i Stockholm(Mörby Centrum och Liljeholmen), Uppsala och Västerås.Vi hör ofta att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Ibland används kanske uttrycket en aning slentrianmässigt. För oss på ProjektEl är det däremot i allra högsta grad en levande sanning. Vi vet att vi inte skulle kunnat ta oss dit vi är idag utan engagerade och kompetenta medarbetare. Där ligger grunden till vår framgång. Medarbetare som trivs kan åstadkomma bättre resultat i sitt arbete , vilket i sin tur gör kunderna så nöjda att de återkommer till oss nästa gång ett behov uppstår. En god cirkel som ger förutsättningar till tillväxt och lönsamhet. För att säkerställa att vi utvecklas på ett rätt sätt genomför vi regelbundna undersökningar av medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet.
Vårt bolag PROJEKTSÄKERHET är ett oberoende säkerhetskonsultbolag med inriktning mot såväl byg och fastighetsbranschen som slutanvändare inom näringsliv och offentlig sektor.

Projektsäkerhet söker Säkerhetskonsult

 
Arbetsuppgifter:Vårt arbete omfattar rådgivning inomfysisk säkerhet dvs säkerhetsrutiner, personell bevakning, mekaniskt inbrottsskydd, inbrottslarm,passerkontroll och kameraövervakning. Genom vår oberoende ställning agerar vi utan bindning till övriga aktörer inom säkerhetsbranschen. Våra lösningar är därför alltid framtagna med vår kunds bästa för ögonen och kan upphandlas i fri konkurrens.
NU söker vi dig som vill arbeta som säkerhetskonsult . Du kommer att arbeta med riskanalyser, säkerhetsstratgier och säkerhetsrutiner samt att upprätta handlingar för upphandling av säkerhetsentreprenader. Därutöver omfattar arbetet försäljning av företagets tjänster, samt att leda projekt. Du deltar också i utvecklingen av företaget
 
Kompetensprofil:Vi tror att du har:
-flerårig erfarenhet somm konsult inom området fysisk säkerhet
-mycket goda kunskaper i gällande regelverk, framförallt SSF 130, SSF300 och SSF1060
-gedigen erfarenhet från projektering av ny- och ombyggnadsprojekt
-god produktkännedom inom mekaniskt inbrottsskydd och tekniska säkerhetssystem
-mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
-datorvana
 
Information:Hos oss på Projektsäkerhet får du möjlighet att utvecklas, fötroendet att ta ansvar och utrymme för att bidra med egna initiativ. Vi är måna om att ha engagerade medarbetare som brinner för att utveckla sig själva och sina kunder och vårt företag.
Sök tjänsten på vår hemsida www.teknikkompetens.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.
PROJEKTSÄKERHET SÖKER OCKSÅ EN PROJEKTÖR INOM LÅS OCH BESLAG.
PROJEKTEL SÖKER ÄVEN UPPDRAGSANSVARIGA KONSULTER INOM ELKRAFT,BELYSNING, OCH HISS SAMT KONSTRUKTÖR INOM EL-TELE. DESSUTOM EN KONTORSCHEF SOM SKALL UTVECKLA VÅRT VÄSTERÅSKONTOR.
Har du frågor ring Lasse Mellwing 070-3138720, lars.mellwing@teknikkompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:enligt ök
 
Sista
ansökningsdag:
2011-05-07Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut