Den strategiska resa som Elanders företagit – från traditionellt tryckeri till infomediaföretag – fortsätter. Vår organisation utgår från kundernas olika affärslogik och störst marknadspotential finns i den paketering av tjänster som Elanders benämner Master Vendor – ett helhetsåtagande för tryckning med anpassade kringtjänster som innebär rätt information till rätt mottagare i rätt tid.

Elanders söker säljare av publiceringslösningar

 
Arbetsuppgifter:Till vår verksamhet i Stockholm söker vi nu Dig som är villig att fortsätta denna utveckling tillsammans med oss och arbeta med försäljning av vårt totalkoncept. Du kommer att arbeta inom vårt affärsområde Infologistics, som hanterar skräddarsydda publiceringslösningar i kundens hela värdekedja, och kommer med dina kunskaper och erfarenheter att bidra till ökad framgång. Våra tillväxtmål är höga i jämförelse med övriga aktörer i branschen och du måste bara beredd på att agera affärsman och samarbetspartner med några av Nordens ledande företag.

 
Kompetensprofil:Du kommer att ha hela Elanders erbjudande i din portfölj, vilket inkluderar allt från processanalyser/rådgivning, bildproduktion, redaktionstjänster, automatiskt sidproduktion, och tryck till webbpublicering, distribution och just-in-timeleveranser i Sverige och via våra enheter utomlands.

Du är således van av att hantera försäljning av stora uppdrag och vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom mjukvara, tryck, logistik och distribution. Du är inarbetad i frågor som rör infologistiklösningar och kan räkna ut och påvisa kundens totala nytta av att ha Elanders som samarbetspartner när det gäller total­lösningar. Vi erbjuder för rätt person en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter inom en framgångsrik koncern. Du kommer att få alla förutsättningar för att göra ett bra jobb.

 
Information:Information om tjänsten lämnas av Björn Welin på 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2006-11-23Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut