Cyklop är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning och kantskydd.
Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov.

I Sverige består de olika koncernbolagen av Cyklop AB och Cyklop Teknik AB. Tillsammans omsätter bolagen cirka 225 miljoner kronor och har 75 anställda.
Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Burseryd, Umeå/Robertsfors - en rikstäckande organisation för konsultation och service.
För Cyklops räkning söker vi nu med placering i Stockholm en

Marknadsassistent till Cyklop AB

 
Arbetsuppgifter:Som marknadsassistent på Cyklop AB får du möjlighet att jobba med allt från marknadsanalyser till att ta fram presentationer och göra olika typer av utskick. Du har kontakt med kunder, säljorganisationen, tekniska avdelningen och VD och tar fram relevant material och information. Du rapporterar till försäljningschefen.

Du kommer bl a att arbeta med följande:
Vara behjälplig med att framställa försäljnings- och marknadsinformation samt viss statistik
Arbeta med löpande web-uppdateringar
Delaktig i att organisera och planera mässor, events och kundaktiviteter
Delaktig i planeringen och administrationen av kundlistor och utskick, uppdatering av produktinformation, presentationer och övrigt marknadsföringsmaterial
Administration av kundavtal
Utskrift av brev, avtal, protokoll, årsredovisningar m.m.
Färdigställande av Power Point-presentation och allmänt stöd till VD inkl förberedelse för Styrelsemöten o dyl
Du hanterar kontakten med vår externa telefonväxel och tar hand om in- och utgående post samt info@cyklop mail

För att trivas i tjänsten är det viktigt att du tycker om att arbeta med flera uppgifter parallellt och att du har erfarenhet av att arbeta med deadlines.
Som marknadsassistent på Cyklop AB får du stora möjligheter att utvecklas i rollen och självständigt strukturera upp ditt arbete
 
Kompetensprofil:Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning med inriktning marknadsföring eller motsvarande
Har 2 års erfarenhet, exempelvis som marknads- eller försäljningsassistent
Har mycket goda kunskaper i Office-paketet

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du analytisk, strukturerad och kan planera ditt arbete i förväg. Du är flexibel, anpassningsbar och självgående och tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter.
Vidare har du förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang
på ditt arbete.

Självklart är du en teamspelare och arbetar bra tillsammans med andra.


 
Information:För mer information kontakta Gerd Lundgren på Teknikkompetens Rekrytering, 0708-788956 eller mailto:gerd.lundgren@teknikkompetens.se
 
Omfattning:heltid
 
Tillträde:augusti
 
Sista
ansökningsdag:
2011-04-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut