Vår uppdragsgivare är ett amerikanskt företag med huvudkontor i Stanford, Connecticut, USA. Företaget bildades 1920. De lanserade en idé om en maskin som frankerade brev i stället för att använda frimärken. Företaget är världsledande inom området integrerade post- och dokumentlösningar. Vi omsätter 6,1 miljarder USD och finns med 36 000 anställda i 130 länder. I Sverige har vi funnits sedan 1974 och har ca 150 anställda. Huvudkontoret finns i Häggvik, Sollentuna och vi har filialkontor i Göteborg, Malmö och Jönköping.

Hos oss råder en stark säljkultur med fokus på resultat och prestation, vassa tävlingar och högt tempo. Du som har oändlig energi, en stor dos eget driv och är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna kommer att lyckas hos oss. Du ser möjligheter före "hinder" och har en positiv attityd till det mesta. Söker du ett seriöst säljjobb där din talang, vilja och ambition tas på allvar och till högre höjder? Då har vi helt klart utmaningen för dig! Vi söker nu drivna stjärninnesäljare. I utbyte mot ditt engagemang och driv erbjuds du en perfekt språngbräda till en lysande säljkarriär och god löneutveckling.

Är du en säljare som siktar mot stjärnorna?

 
Arbetsuppgifter:Vår Telesales avdelning för new acquisition (TNA) hanterar försäljning mot nya kunder. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är telefonförsäljning av frankeringsmaskiner till små– och medelstora företag i hela landet. Du kommer att mestadels arbeta med utgående samtal där du erbjuder frankeringslösningar som kan förenkla kundens posthantering. Du kommer också arbeta med merförsäljning av nya produkter. Kundkontakter hanterar du med hjälp av vårt webbaserade CRM-system och du sköter din egen administration kring offerter, avtal och liknande. Det dagliga arbetet planerar du i samråd med din säljledare för att nå maximal effekt!
 
Kompetensprofil: För att lyckas som stjärninnesäljare hos oss är du:
• En driftig person som sporras av mål.
• Självgående och strukturerad i ditt arbete.
• Initiativrik och drivs av nya utmaningar.
• En tävlingsmänniska som presterar bäst när det gäller och har roligt under tiden.
• Ambitiös och vill alltid överträffa dina och våra uppsatta mål.

Det är viktigt att du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift, samt att du behärskar Office-paketet väl (främst Excel och Word). Du är meriterande om du har erfarenhet av lösningsorienterad försäljning via telefon.
 
Information:Du erbjuds:
• En grundlön (månadslön) + ett mycket fördelaktigt provisionssystem.
• Utbildning inom vår säljakademi.
• En unik möjlighet att nå framgång i expansivt bolag som satsar på sin personal.

Hos vår uppdragsgivare finns möjligheter att lyckas väl genom en trygg grundlön och en motiverande provision. Är du rätt person kommer du tjäna mycket pengar och utveckla din roll på företaget!

Du tar dig med enkelhet till Häggvik med pendeltåg, endast 20 min från T-centralen. Åker du med egen bil, så finns det gott om avgiftsfria parkeringsplatser.

Missa inte denna chansen! Skicka in din ansökan nu!

Har du frågor ring Björn Welin 0709-51 92 74, bjorn.welin@affarskompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ö.k.
 
Sista
ansökningsdag:
2011-05-27Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut