Upphandling24 AB är ett entreprenöriellt företag och nischat B2B affärsmedia inom mediebranschen med stora visioner om att vara den största kanalen för våra läsare i offentlig sektor där vi idag har en stark marknadsposition. Vi har väletablerade ägare bestående av det stora internationella mediehuset IDG och Visma OPIC, en del av Visma koncernen.
Verksamheten är inriktad på att förmedla nyheter inom upphandling, inköp och anbud. Våra läsare är i huvudsak personer som arbetar med inköp/upphandling i offentlig sektor och även personer i privata företag som lämnar anbud och säljer till offentlig sektor. Sedan hösten 2010 når vi även inköpare i privat sektor. Vi når läsarna genom 4 kanaler: webb, nyhetsbrev, tidning, konferenser. År 2010 blev vi utvalda till den enda officiella medlemstidning för Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) vilket har stärkt vår marknadsledande position mot målgruppen.
Upphandling24s starka position gör bolaget ledande även på platsannonsering inom offentlig upphandling, inköp och anbud och vi förmedlar årligen hundratals lediga jobb via sajterna Upphandling24.se, Inköp24.se och Anbud24.se
I takt med att arbetsmarknaden och lediga jobb har ökat behöver Upphandling24 din hjälp att fortsätta expandera!

IDG söker säljare/platsannonssäljare som gillar entreprenörskap och vill göra karriär

 
Arbetsuppgifter:Dina arbetsuppgifter och din bakgrund
Vi söker nu en innesäljare som kommer att arbeta främst med uppsökande platsannonsförsäljning B2B mot både nya och befintliga kunder i privat och offentlig sektor. Du tar även emot inkommande förfrågningar från slutkund och mediabyråer.
Som person är du mycket intresserad av att göra affärer och tar ett eget ansvar. Du är förtroendeingivande och har en vilja att göra avslut. Du har en social och säljinriktad personlighet samtidigt som du är ödmjuk och har förmågan att lyssna. Du tycker om att jobba självständigt, strukturerat mot uppsatta mål och trivs med telefonen som redskap.

 
Kompetensprofil:Vi tror att du har erfarenhet från försäljning via telefon och vill nu gå vidare mot nya utmaningar, har datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbeten är meriterande men inte nödvändigt.
 
Information:Vi erbjuder dig en position i vårt team där ditt arbete sker på försäljningskontoret i IDGs lokaler vid St:Eriksplan i Stockholm. Vi satsar på att utbilda och utveckla vår personal och uppmanar våra medarbetare till egna initiativ för att växa i sin roll. Är du rätt person finns givetvis goda möjligheter för att utvecklas inom vår organisation.

Tillträde
Enligt ök men vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt under april-maj.
Lön
Fast lön + provision.

Har du frågor ring Björn Welin 0709-51 92 74, bjorn.welin@affarskompetens.se

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ö.k.
 
Sista
ansökningsdag:
2011-05-28Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut