WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2400 medarbetare. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

Vårt mål är att vara outstanding. Det innebär att ha de bästa medarbetarna, projekten och kunderna samt att kunna erbjuda service, lösningar och rådgivning av allra bästa kvalitet.

WSP Management söker erfaren kalkylator/kalkylingenjör till vårt Stockholmskontor
WSP Management tillhandahåller bygg- och förvaltningsrelaterade projektledningstjänster och därtill relaterade tjänster som t ex kalkyler. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser, från att utveckla blivande projekt, genom hela projektgenomförandet och med tjänster i förvaltningsfasen. I dag är vi ca 200 medarbetare och vi finns över hela landet.

Kalkylator/ Kalkylingenjör

 
Arbetsuppgifter:WSP kalkylerar stora projekt som t ex nybyggnad av industrier, bostadsområden, idrottshallar och mindre projekt som t ex hyresgästanpassningar. Våra kunder är dels externa privata och offentliga kunder dels interna kunder inom WSP. Vi söker dig som har lång erfarenhet av kalkylering av hus och industri, är helt självgående, gillar att vara med i projektens tidiga skeden och kalkylera med kvm-priser likväl som kalkylera på system- och bygghandlingar. Vi skulle tro att du vid någon tidpunkt har arbetat på ”entreprenadsidan”.
 
Kompetensprofil:Vi vill att du ska gilla att arbeta i team men att du är van att ha rollen som den som håller ihop hela kalkylen och diskuterar den med kund och att du är van vid att hålla en löpande kontakt med dina kunder. Intresse för säljarbete, kundbearbetning och upplärning av andra kalkylatorer är meriterande.
 
Information:Vi sitter i ljusa, trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad där vi har en komplett kalkylgrupp med olika kompetenser. Vi har både kvinnliga och manliga medarbetare i kalkylgruppen. Du kommer arbeta både med externa kunder samt utgöra stöd för våra egna projektledare avseende kalkyler och rådgivning. Hos oss får du kalkylera omväxlande typer av projekt både avseende typ, storlek och skede. I vårt kalkylteam har vi även andra specialtjänster som successiva kalkyler, momsuppdelningar, inventarieuppdelningar, rådgivning, ekonomiuppföljning och andra tilläggstjänster. Du är välkommen att utöka dessa tilläggstjänster!
Har Du frågor kontakta Lasse Mellwing , 070-3138720
Ansökan skickar Du till lars.mellwing@teknikkompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ÖK
 
Sista
ansökningsdag:
2017-05-10Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut