Svenska Kunskapsförlaget AB arbetar med att finansiera Sveriges största miljöprojekt för barn. Vår utbildning ” Natur & Miljöpärmen” är ett unikt exempel på att det går att förena försäljning med en stark miljövision.
Med fält- och telefonförsäljning som metod ser vi till att näringsliv och kommun medverkar till utgivning av vårt läromedel. Varje år i tio års tid har vi delat ut 280 000 kostnadsfria läromedel till Sveriges skolbarn. Vi växer och söker därför nu en fältsäljare för att nå fler kundsegment.

Fältsäljare med stark drivkraft

 
Arbetsuppgifter:Du kommer att bearbeta företag som annonserar i våra publikationer under eget ansvar men med god stöttning. Vi producerar läromedel med miljötema för barn i årskurs 4-6. Rollen som fältsäljare innebär att du kommer att utveckla en portofolio med kunder i främst Stockholm, men även i Göteborg, Malmö och medelstora orter i landet. Du arbetar med försäljning gentemot företag som vill stärka sin profil inom hållbar utveckling och som vill ta ett samhällsansvar, (CSR). Samt att långsiktigt utveckla kundrelationerna. Kunderna består av både statliga, kommunala och privata bolag och organisationer. Tjänsten innebär också en del administration i form av order- och mötesregistrering.

 
Kompetensprofil:Du har minst ett till två års erfarenhet av kundbesök på fältet samt att du är van att boka in dina egna möten per telefon.

Som person är du utåtriktad och tycker om att skapa och utveckla kundrelationer. Vidare är du engagerad, organiserad, noggrann, har stark egen drivkraft och är en riktig problemlösare. Du har en god uthållighet och fast besluten att lyckas. Utöver det är du allmänbildad och har ett stort samhällsintresse.

Som fältsäljare kommer du inte endast att arbeta från kontoret i Stockholm, den administration som ingår i arbetet sköts både från kontoret och på annan plats.
 
Information:Vi erbjuder Dig;

En säljfokuserad organisation där tävlingsinstinkt, viljan att lyckas samt utveckling och ett stort engagemang, inte minst gällande miljö, präglar företaget.

Ett spännande och varierat arbete som fältsäljaresäljare med stort eget ansvar.

Vi ger dig både en gedigen grundläggande säljtutbildning samt fortlöpande säljutbildning.

Vi sitter i trevliga lokaler mitt i stan.

Du får en bra fast lön samt möjlighet till hög provision som inte har något tak. Du kommer även ha tillgång till tjänstebil som även får brukas privat.

Vi erbjuder även friskvård, sjukförsäkring och vi har kollektivavtal.

Vill Du veta mer om tjänsten, ring Sofie af Ekenstam på Affärskompetens på 0707-15 72 20.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Så snart som möjligt då vi kommer att hålla intervjuer löpande vartefter ansökningarna kommer in
 
Sista
ansökningsdag:
2011-06-19Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut