Cyklop är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning och kantskydd.
Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov.
I Sverige består de olika koncernbolagen av Cyklop AB och Cyklop Teknik AB. Tillsammans omsätter bolagen cirka 225 miljoner kronor och har 75 anställda.
Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Burseryd, Umeå/Robertsfors - en rikstäckande organisation för konsultation och service.
För Cyklops räkning söker vi nu en person till vårt serviceteam:Avtalsservice - koordinator

 
Arbetsuppgifter:Företaget kommer att utökas med en person som hanterar företagets serviceavtal gällande förebyggande underhåll och andra kompletterande avtal. Du kommer att arbeta med att utforma, bevaka och förändra avtalen som tecknas årsvis. Samtidigt står du för planeringen av det förebyggande underhållet och serviceteknikernas besök. Arbetet innebär täta kontakter med kunderna och företagets servicetekniker. Du ingår i ett team på tre personer under ledning av teknisk chef, som arbetar kundnära mot gemensamma mål. Inom teamet arbetar man gränsöverskridande på ett flexibelt sätt.

 
Kompetensprofil:Du är
serviceinriktad och gillar kundkontakt.
en strukturerad person med planeringsförmåga
enkel och rak i kommunikationen
teknikintresserad.

Du har
god samarbetsförmåga men arbetar ändå självständigt
några års erfarenhet av att arbete inom servicesektorn
gymnasiekompetens

Tjänsten är belägen i Skärholmen i Stockholm.
 
Information:För mer information kontakta Gerd Lundgren på Teknikkompetens som vi samarbetar med i denna rekrytering.
Du når henne på 0708-788956 eller mailto:gerd.lundgren@teknikkompetens.se

Sista ansökningsdag: 2011-06-25
 
Omfattning:heltid
 
Tillträde:snarast möjligt eller senast augusti 2011
 
Sista
ansökningsdag:
2011-08-04Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut