Food Safety AB är ett konsultföretag, specialiserat på frågor som berör livsmedelshantering och produktsäkerhet i livsmedelsindustrin.
Från att från början ha varit ett litet företag har Food Safety vuxit till ett erkänt kunskapsföretag som idag samarbetar med några av Sveriges största livsmedelsproducenter, butikskedjor, bagerier och restauranger.

Vi står som kunskapsleverantörer till bland annat Axfood, Sveriges Bagare och Konditorer (SBK), Sveriges kommuner och landsting, restaurang- och köttbranschen.

Vi söker nu en

Säljande Livsmedelskonsult

 
Arbetsuppgifter:Du blir vår nya livsmedelskonsult med säljansvar som kan förstärka oss i vårt arbete med säkrare livsmedelshantering.

Du ska;

•Sälja våra tjänster till företag inom livsmedelsbranschen.
•Arbeta med egenkontrollsystem, faroanalyser och HACCP.
•Göra kundbesök med verifieringar och revisioner av egenkontrollsystem och verksamhet.
•Utförande av internrevisioner inom HACCP och rapportskrivningar.
•Genomförande av utbildningar i bl.a. grundläggande livsmedelshygien och HACCP.
 
Kompetensprofil:Eftersom tjänsten är en kombination mellan sälj- och leverans av hygientjänster ser vi gärna följande två krav vara uppfyllda:

1.Bakgrund som utexaminerad livsmedelsingenjör, livsmedelsagronom alternativt annan likvärdig akademisk utbildning.

2.Säljerfarenhet inom livsmedelsbranschen eller liknande branscher. Lämplig utbildning är en genomgången säljutbildning med dokumenterat försäljningsresultat i arbetslivet.

Den sociala kompetensen tillsammans med hög servicegrad och kreativitet är avgörande för dig. Högt arbetstempo kan förekomma i perioder, därför behöver du vara stresstålig och systematisk då du själv ansvarar för din kundbas. Du ska kunna arbeta självständigt och planera effektivt ditt arbete.

 
Information: Du bör ha flera års arbetslivserfarenhet. Kunskaper inom Officepaket är nödvändiga. Arbetet kräver en del resor, därför är B-körkort ett krav.

Vi sitter i nybyggda lokaler i centrala Stockholm.

Mer info kan lämnas av Björn Welin på Affärskompetens, tel. 0709-51 92 74
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2011-11-21Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut