CC Höganäs Byggkeramik AB ingår i Ricchetti-gruppen, med säte i Italien och distribution över hela världen.

Det är något speciellt med kakel och klinker. Vackert, tåligt, tidlöst och lättstädat. Och samtidigt riktigt läckert!

Vi har modernt kakel och klinker för kök, badrum, hall, sociala ytor och utomhus. Varje år kommer vi med nya, spännande färger och mönster i stora och små format, glaserat och oglaserat.Vi söker nu en

BUTIKSCHEF Höganäs

 
Arbetsuppgifter:Butikschefen är ansvarig för att skapa en attraktiv butik och vara entusiasmerande och motiverande för medarbetarna.

Du hanterar dagliga personalärenden.

Du har hand om inköp och kundkontakter.

Du ansvarar för personalmöten och är resultatansvarig för hela verksamheten.

 
Kompetensprofil:Du är en entusiastisk resultat- och affärsinriktad person som kan växa med utmaningen. Du trivs med rollen att sporra dina medarbetare till att uppnå tufft uppsatta försäljningsmål och du värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Du bör ha minst gymnasieutbildning och inte vara helt obekant med en resultat- och balansräkning. Vana från försäljning och personalansvar, från konsumenthandel är ett krav. Du bör också ha god datavana.

Som person är du inspirerande och driven. Du har stor arbetskapacitet och finner en genuin glädje i att lyckas i affärer.

Du är inte rädd att ta tag i problem, och Du har en god analytisk förmåga.Du klarar av, och tar Dig ingenom stressiga situationer.


 
Information:Placering: Flera orter i Sverige.

Vill Du veta mer om tjänsten ring Björn Welin på 0709-51 92 74.
 
Omfattning:
 
Tillträde:
 
Sista
ansökningsdag:
2015-09-10Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut