Relacom är både en leverantör av nätservice till världsledande operatörer och en lokal partner till företag, kommuner, elbolag, nätägare och konsumenter. Bredden gör att vi erbjuder allt från byggnation av rikstäckande mobilnät och service av el- och telenät till att dra fiber till nya bostadsområden eller säkra kommunikation på arbetsplatser och i bostäder. Vårt mål är att kombinationen av kvalitet, kompetens och säker leverans gör att våra kunder ska uppleva våra tjänster som marknadens mest prisvärda – och därmed vara det självklara valet för fältservice.
http://www.relacom.se/

Säljare med stark drivkraft

 
Arbetsuppgifter:Brinner du för service? Tycker du att kundmötet är lika viktigt som att tekniken fungerar?
Vill du dessutom jobba med den modernaste tekniken i en dynamisk och kreativ miljö?
Du kommer att arbeta med avancerad systemförsäljning inom kommunikationslösningar. Tjänsten innebär både nykundsbearbetning och utveckling av affärer hos redan befintliga kunder. Du ska hjälpa kunderna att utveckla deras befintliga lösningar men även hjälpa till att skapa nya. Du får stor frihet att själv lägga upp ditt arbete och dina arbetsdagar.
 
Kompetensprofil:Du har en förståelse för och erfarenhet av komplex systemförsäljning inom B2B och vi tror att du har bakgrund inom försäljning frånTelecom och/eller IT. Någon form av eftergymnasial utbildning är önskvärd och meriterande.
Som person trivs du både med att arbeta i ett team och att ha ett eget ansvar över dina resultat. Det kräver att du tar egna initiativ och kan driva en affär till avslut. Du är duktig på samarbete och kommunikation och trivs med att ha många olika projekt i gång samtidigt. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen från första kontakten till förhandling och avslut och du måste ha energi för alla delar.
 
Information:En god möjlighet till utveckling och avancemang då Relacom är en stor organisation. Du har möjlighet att själv påverka ersättning och förmåner.
Relacom har en ledande position på marknaden. Du får arbeta i ett intressant bolag med spännandesäljuppdrag, nationella men även internationella karriärmöjligheter samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Relacom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Relacom är ett nordeuropeiskt bolag.


Snabbfakta Sverige

Antal etableringar: 100
Antal anställda: 1400 i Sverige
Antal kundnära uppdrag (Europa): 1 000 000
Kunder, ett urval: TeliaSonera, Skanova, Telenor, ICA, Konsum, IKEA, Svenska Kraftnät, EON, Fortum, Radiotjänst, Boliden, HeidelbergCement, Locum.

Visste du detta om Relacom?
- Relacom Sverige har vunnit pris för sin kundservice fyra år i rad
- Relacom har Rating AA från Svenska Soliditet
- Relacom har en uttalad miljöstrategi med miljöklassade bilar och produktionsstyrning för minimal bilkörning
- Relacom är en premium partner TeliaSonera, TDC, Astra och Huawei

Vill du veta mer om tjänsten så ring Sofie af Ekenstam på Affärskompetens på 070 715 72 20

Vi kommer att hålla intervjuer löpande vartefter ansökningarna kommer in, så skicka in din ansökan så snart som möjligt till sofie.af.ekenstam@affarskompetens.se
Sista ansökningsdag är 2011-12-02.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Så snart som möjligt.
 
Sista
ansökningsdag:
2011-12-02Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut