Caltech AB – ett teknikföretag specialiserat på kalibreringslösningar och precisionsmätning.
Vi startade vår verksamhet 1999 genom en avknoppning från Fluke Sverige AB och tog med oss ett gediget kunnande inom mätteknik och kalibrering. Detta har vi förvaltat och utvecklat, så att vi idag är en av de ledande aktörerna när det gäller att leverera kalibreringslösningar till svensk och dansk industri.
Vår målgrupp är såväl stora som små företag och vår styrka är att vi kan erbjuda lösningar oavsett om man vill ha ett komplett kalibreringssystem, enstaka normaler eller om man väljer att köpa tjänsten från någon av våra samarbetspartners.

Förutom kalibreringslösningar arbetar vi med precisionsmätning, processanalys, datainsamling och validering av olika processer inom läkemedel och sjukhus. Vi jobbar även med utbildning, där vi lär tekniker mätteknik samt handhavande av olika instrument och programvaror.
Vår verksamhet styrs av ett väl etablerat kvalitetssystem och vi är certifierade enligt DIN EN ISO 9001:2008.
Caltech samarbetar med många av de ledande aktörerna inom mätteknik och kalibrering, Bl.a Fluke och Tektronix. Vårt kontaktnät bygger på många års erfarenhet av mätteknik och insikt i industrins behov av korrekta och effektiva mätmetoder.

Caltech söker en teknisk innesäljare inom mätteknik

 
Arbetsuppgifter:
Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede och behöver förstärka med en kunnig säljare som ska arbeta med försäljning av oscilloskop och processinstrument .
Du kommer att jobba både mot elektronikindustrin och mot processindustrin.Målgruppen är såväl utvecklingsavdelningar som produktion.Förutom oscilloskop kommer tyngdpunkten att vara processkalibrering datainsamling samt mätningar av tryckfördelning med tryckkänslig film.

Du blir stationerad på vårt kontor i Stockholm. Du har erfarenhet av att jobba mot tillverkningsindustrin och har en teknisk grundutbildning så du kan hjälpa våra kunder hitta rätt lösning till deras behov. Du har förmodligen först arbetat som mättekniker ett antal år och sedan med teknisk försäljning. Eller också har du en utbildning som el-teleingenjör.


 
Kompetensprofil:Goda kunskaper i mätteknik är önskvärt och en stark vilja att uppnå resultat är viktigt. Att lyssna och analysera kunders behov liksom förmåga att självständigt lösa nya uppgifter är andra viktiga egenskaper. Social kompetens och förmåga att vara både drivande och ödmjuk är egenskaper vi uppskattar. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav liksom goda datakunskaper.

Vi erbjuder produktutbildning och stor frihet i att själv planera och organisera ditt arbete.
 
Information:Låter det intressant eller har du frågor om tjänsten så hör av dig till Lasse Mellwing, 070-3138720 , lars.mellwing@affarskompetens.se
Och du , urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan .
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ök
 
Sista
ansökningsdag:
2012-06-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut