MAQUET Critical Care tillhör Getingekoncernen, en av världens ledande leverantörer av medicinteknisk utrustning med en omsättning på 22,2 miljarder kr. MAQUET är uppdelat på tre affärsområden, Surgical Workplaces, Cardiovascular och Critical Care.
Maquet Critical Care i Solna, med ca 400 anställda, utvecklar och tillverkar en av marknadens mest avancerade intensivvårdsventilatorer SERVO-i. Varumärket SERVO och Servoventilatorerna har varit ledande sedan 1971 och MAQUET Critical Care gör nu även satsningar i marknadssegmentet anestesi med sin nya anestesimaskin FLOW-i.

Maquet söker teknisk projektledare

 
Arbetsuppgifter:TEKNISK PRODUKTLEDARE
PRODUKTFÖRÄDLING - ANESTESI

På vår produktförädlingsavdelning är vi idag 13 person som arbetar med att optimera våra produkter utifrån kvalitet och kostnader. Inom gruppen har vi tekniska produktledare, mekanik samt elektronikkonstruktörer, ändringsledare och projektledare. Vi söker nu en person som kan passa in i vårt team

Arbetsuppgifter
• Säkerställa korrekt hantering av kvalitetsrelaterade frågor.
• Leda och prioritera åtgärder för vår befintliga produktportfölj
• Driva ett kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera produktionen och sänka våra tillverkningskostnader
Till ditt förfogande har du väldefinierade arbetsprocesser och tvärfunktionella arbetsgrupper.

 
Kompetensprofil:Lämplig bakgrund
Som sökande är du ingenjör inom mekanik/elektronik och har arbetat länge med produktutveckling. Du har erfarenhet av regulatoriska produktmiljöer och har kanske även arbetat som projektledare. Svenska och engelska behärskar du väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du social, samarbetsvillig och trivs att arbeta i en miljö med högt tempo och många parallella arbetsuppgifter. Du är målinriktad och ser helheten utan att missa några detaljer på vägen. Du vet hur man omsätter teori i praktik och sätter, liksom vi, kvaliteten först. Du trivs med att organisera och följa upp att arbetet blir utfört.

 
Information:Låter detta intressant och du har frågor så ring Lasse Mellwing på 070-3138720 eller maila lars.mellwing@teknikkompetens.se.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ök
 
Sista
ansökningsdag:
2017-04-29Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut