Accurate Nordic har spetskunskap inom området förbindningsteknik och elektronikkapslingar. Vi tar fram unika systemlösningar och delsystemlösningar inom förbindningsteknik och elektronikkapslingar i nära samarbete med kund och tillverkare.
Accurate Nordic representerar ett flertal välrenommerade företag inom detta område i de nordiska länderna. Vi är nu i en stark tillväxtfas.
Accurate Nordic kommer att förstärka organisationen inom Backplanes och System Platforms och behöver därför en produktansvarig teknisk säljare för Norden.

Har du viljan och förmågan att nå höga resultat och utvecklas med oss?

Produktansvarig teknisk säljare för Norden

 
Arbetsuppgifter:Har du ett brinnande affärsintresse och tycker du att teknisk problemlösning är viktigt?
ELMA Trenew utvecklar och tillverkar skräddarsydda systemplattformar baserade på standarder såsom VME, MicroTCA och Compact PCI. Du kommer att arbeta med att stärka relationen till konstruktörer och testavdelningar och ansvara för försäljningen i Norden. Att vårda och stärka relationen med de nyckelkunder som finns är viktigt, men tjänsten innebär även en hel del nykundsbearbetning. Rollen rymmer ett starkt affärsfokus och du kommer tillsammans med vår R&D-Ingenjör och tillverkarnas projektavdelningar ta fram och presentera nya lösningar för kunderna. Tjänsten innebär ca 70-100 resdagar inom Norden per år.
 
Kompetensprofil:Du har förståelse för och erfarenhet av komplex försäljning med tekniska lösningar mot industrin. Vi vill att du har någon form av teknisk utbildning, troligen är du ingenjör eller civilingenjör.
Som person är du engagerad och har hög drivkraft och du prioriterar långvariga affärsrelationer. Du är också lyhörd inför kunden och har en hög servicenivå för att åstadkomma goda säljresultat. Dina språkkunskaper i både svenska och engelska är goda. Vi tror att du på ett väl avvägt sätt kombinerar en hög egen drivkraft med en mycket god samarbetsförmåga.
Du kommer att ingå i en dynamisk organisation bestående av ingenjörer, utesäljare, säljledare, innesäljare samt VD. Dina möjligheter till utveckling och avancemang är goda.
 
Information:Accurate Nordic startades 2003 och omsatte 2011 ca 24 miljoner.Kontor finns i Stockholm och Linköping. Hela norden är vårt arbetsfält. Engagemang, förtroende och kreativt tänkande är vad vi vill förmedla. Vi arbetar enligt våra värderingar ”Helhetstänk, Kundvård och Arbetsglädje” och vi anser att ingen utmaning är för svår, ingen lösning är för enkel.
Vi kommer att hålla intervjuer löpande varefter ansökningarna kommer in så registera din ansökan på www.affarskompetens.se under aktuell tjänst.
 
Omfattning:Heltid.
 
Tillträde:Så snart som möjligt.
 
Sista
ansökningsdag:
2013-12-28Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut