Optilia Instruments AB är ett växande svenskt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför digitala videomikroskop och avsyningskameror. Optilias tekniska lösningar kännetecknas av hög prestanda, bra ergonomi och användarvänlig mjukvara. Produkterna
är anpassade för en rad professionella applikationer inom medicin och industrin. Merparten av produkterna exporteras. För mer information om företaget, besök www.optilia.eu.

Internationell säljare mot distributörer inom medicinteknik

 
Arbetsuppgifter:Vi befinner oss i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med en duktig säljare som ska bearbeta återförsäljare och distributörer i Europa, inom medicinteknik.

Du har en god teknisk förståelse och ett intresse av medicintekniska produkter, kombinerat med affärsmannaskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av internationell försäljning och av återförsäljare och distributörer, gärna inom medicinteknik. Du kommer att kartlägga och bearbeta internationella återförsäljare i Europa och genomföra kundbesök och etablera samarbeten. Det innebär också att fokus i rollen ligger på att hitta, aktivera och supportera distributörer och återförsäljare, snarare än på direktförsäljning. Du kommer att ha ett helhetsansvar för både marknadsföring och försäljning av produktområdet medicin, inom företaget. Att delta på konferenser och utställningar och etablera kontakter och samarbete med experter inom branschen är också något som ingår i dina arbetsuppgifter. Tjänsten innebär resor utomlands ca fem till tio gånger per år.
 
Kompetensprofil:Du behöver ha en stark egen drivkraft och en vilja att nå resultat. Viktiga egenskaper är också att vara systematisk och analytisk i sättet att tänka. Eftersom du ska utveckla och underhålla långsiktiga kundrelationer behöver du vara relationsorienterad . Du behöver ha erfarenhet av arbete gentemot återförsäljare eller distributörer, gärna från medcinteknik. Kanske är du ingenjör eller civilingenjör eller har en god teknisk förståelse förvärvad på annat sätt. Du får gärna ha erfarenhet av större organisationer, men vi tror att du har någon form av entreprenöriell ådra i dig, då detta är ett bolag i stark utveckling. Dina kunskaper i engelska är utmärkta. Meriterande är också kunskap i språken tyska, franska och spanska.
 
Information:Optilia startades 2002 och är ett företag med många års erfarenhet inom design, konstruktion samt tillverkning av medicin- och industriprodukter. Kunderna finns idag inom olika branscher såsom elektronisk tillverkning, bioteknik, maskin-, mekanik-, samt inom processindustrin. Andra återfinns inom medicin, kosmetik, kriminalteknik, universitet samt i service- och underhållsföretag. Organisationen stödjer kunder i mer än 25 länder.
Företaget har sin verksamhet i fina lokaler i Sollentuna.

I denna rekrytering samarbetar vi med Affärskompetens AB. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sofie af Ekenstam på 070-715 72 20.
Din ansökan ser vi fram emot att få så snart som möjligt, söker tjänsten gör du via www.affarskompetens.se
Intervjuer kommer att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Så snart som möjligt.
 
Sista
ansökningsdag:
2012-06-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut