Relacom är både en leverantör av nätservice till världsledande operatörer och en lokal partner till företag, kommuner, elbolag, nätägare och konsumenter. Bredden gör att vi erbjuder allt från byggnation av rikstäckande mobilnät och service av el- och telenät till att dra fiber till nya bostadsområden eller säkra kommunikation på arbetsplatser och i bostäder. Vårt mål är att kombinationen av kvalitet, kompetens och säker leverans gör att våra kunder ska uppleva våra tjänster som marknadens mest prisvärda – och därmed vara det självklara valet för fältservice.
Du kan läsa mer på http://www.relacom.se/

Säljare med Telefoniprofil

 
Arbetsuppgifter:Du kommer att arbeta med försäljning av telefonitjänster mot framförallt Aastra.

Tjänsten innebär både nykundsbearbetning och utveckling av affärer hos befintliga kunder. Du hjälper kunderna att utveckla den bästa lösningen för deras befintliga produktplattformar, både avseende installation och service. 
Kompetensprofil:Du har en förståelse för och erfarenhet av försäljning inom B2B och vi tror att du har bakgrund inom IT/Telefoni.

Eftergymnasial utbildning är önskvärd och meriterande.

Som person trivs du både med att arbeta i ett team och att ha ett eget ansvar över dina resultat. Det kräver att du tar egna initiativ och kan driva en affär till avslut. Du är duktig på samarbete och kommunikation och trivs med att ha många olika projekt i gång samtidigt.

Du kommer att arbeta med hela säljprocessen från första kontakten till förhandling och avslut och du måste ha energi för alla delar.

 
Information:En god möjlighet till utveckling och avancemang då Relacom är en stor organisation.Du kommer dessutom att jobba med modern teknik i en dynamisk och kreativ miljö.

Relacom har en ledande position på marknaden. Du får arbeta i ett intressant bolag med spännande säljuppdrag, nationella men även internationella karriärmöjligheter samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Relacom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Relacom är ett nordeuropeiskt bolag.


Snabbfakta Sverige

Antal etableringar: 100
Antal anställda: 1400 i Sverige
Antal kundnära uppdrag (Europa): 1 000 000
Kunder, ett urval: TeliaSonera, Skanova, Telenor, ICA, Konsum, IKEA, Svenska Kraftnät, EON, Fortum, Radiotjänst, Boliden, HeidelbergCement, Locum.

Visste du detta om Relacom?
- Relacom Sverige har vunnit pris för sin kundservice fyra år i rad
- Relacom har Rating AA från Svenska Soliditet
- Relacom har en uttalad miljöstrategi med miljöklassade bilar och produktionsstyrning för minimal bilkörning

Vill du veta mer om tjänsten så ring Sofie af Ekenstam på Affärskompetens på 0709 51 92 74

Vi kommer att hålla intervjuer löpande vartefter ansökningarna kommer in, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2012-07-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut