Webpower är ett ledande företag inom e-postkommunikation med kontor i Sverige, Holland, Tyskland, Spanien och Kina. Vi hanterar allt från strategi, utveckling och genomförande av e-postkampanjer till slutanalys och uppföljning. Vårt verktyg innehåller alla funktioner som behövs för säker och effektiv e-postkommunikation tillsammans med integrering med övriga digitala kanaler.

Bland våra svenska kunder finns Nordea, Unionen, IDG, Babybjörn, Tele2, Axfood, Nöjesguiden, Mathem och bland de internationella finns bland annat Heineken, Disney, AliExpress och British Telecom.

Vi växer så det knakar och söker nu tillökning i vårt team i form av en

Teknisk Projektledare

 
Arbetsuppgifter:Som en del i vårt projektteam kommer du att arbeta tillsammans med Account Managers och programmerare för att utveckla våra kunder. 
Kompetensprofil:Du ska stort intresse för modern media, webb, reklam och IT. Kanske är du utbildad inom media, programmering eller motsvarande och sugen på utmaningar. Språkmässigt krävs att du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Det är mycket meriterande med goda kunskaper i Spanska (både i tal och skrift) då vi nyss öppnat ett kontor i Spanien.

Arbetsuppgifterna kräver goda kunskaper i HTML, CSS, PHP och meriterande är MySQL. För arbetet krävs att du har god IT-vana. 
Information:Din sociala förmåga är lika viktig som din vilja att utvecklas snabbt. Du måste kunna fatta egna beslut och samtidigt vara lyhörd. Den här branschen förändras snabbt vilket kräver en stark vilja av att alltid ligga steget före, vara nyfikenhen och att vilja växa i rollen.

Vill Du veta mer om rollen, kontakta Åse Brinkstam på 0707-42 73 36.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2014-01-29Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut