Om Multicom Security AB

Multicom Security är ett ledande företag inom övervakade larm och mobila datatjänster i Skandinavien. Vi har erfarenhet sedan början av 1970-talet och hjälper företag och organisationer att säkerställa överföring av kritisk information. Våra tjänster skyddar liv, egendom och samhällskritiska funktioner samt effektiviserar arbetsflöden. Multicom Security har över 40 000 anslutningar och äger och driver Multicomnätet, ett övervakat fast larmnät. Multicom Security AB ägs av det brittiska investmentbolaget GMT Communications Partners LLP. Mer information finns på www.multicomsecurity.se.


Multicom Security söker Kundtjänstchef

 
Arbetsuppgifter:Kundtjänstavdelningen på Multicom Security har en central roll i företaget. Du kommer att samordna arbetet med nyleveranser samt kundsupportärenden avseende Multicom Securitys tjänster. Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm. Du kommer att rapportera till VD.

Det ingår i arbetsuppgifterna att ansvara för processer , uppföljning av resultatrapporter och nyckeltal. Arbetsuppgifterna omfattar även många kundkontakter, interna och externa möten, samt regelbundna resor till vårt kontor i Göteborg. Du kommer att arbeta i en omväxlande miljö där det finns möjlighet att vara med att utveckla och påverka.
 
Kompetensprofil:Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från kundtjänst eller leveransavdelning som koordinator, administratör eller liknande inom telecom, telnik, IT eller säkerhet. Du är positiv och självgående person som drivs av att lösa problem , ge den bästa servicen och inspireras av att leda ett personalteam mot gemensamma mål. Du behöver parallellt kunna hantera flera olika system och snabbt sätta dig in i nya . Som person har du ett tekniskt intresse och älskar kundservice. Du har en personlig mognad och är en prestigelös människa.
-Du har 3-5 års erfarenhet från området samt erfarenhet av att leda personal.
-Erfarenhet från telecom- eller larmbranschen är meriterande
-Har du driftserfarenhet av analoga eller IP-baserade nätverk, har jobbat med transmission eller routrar och brandväggar och kan grunderna i Linux är det också önskvärt.
 
Information:Vill du veta mer så ring Björn Welin på 0709-519274 eller bjorn.welin@affarskompetens.se.
Vänta inte med din ansökan , då urval sker löpande
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ö.k.
 
Sista
ansökningsdag:
2014-09-27Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut