Digi Publishing AS är ett av Norges snabbast växande publiceringsföretag med olika lösningar för digitala medier med huvudkontor i Trondheim. Vi har specialiserat oss på utveckling och försäljning av publiceringsapplikationer för företag på Facebook och mobil.

Det är ett företag med mycket stora möjligheter för så väl personlig utveckling som karriärmöjligheter i Europa och Norden.

Sociala medier är framtidens marknadsföringskanal och användandet av dessa har exploderat de senaste åren. Facebook är en av de snabbast växande kanalerna på internet och och är ett bra stöd för företag att synas bland sina kunder. Så har Du lust att jobba med en produkt som har hela 3 miljoner brukare i Norge, och 1 miljard över hela världen så har Du chansen hos oss.

Nu flyttar vi hela vår verksamhet till Spanien.

Drömjobb för telefonsäljare.

 
Arbetsuppgifter:Vi söker Dig som verkligen vill göra säljkarriär och som vill följa med bolaget till Albir på Spaniens sydkust.

Din roll som säljare av internets hetaste produkt består i att i på telefon sälja in tjänster till bolag på den svenska marknaden, och även inhämta material för publicering. Relativt avancerad B2B-försäljning.

 
Kompetensprofil:Vi söker Dig som har erfarenhet av telefonförsäljning och som kan dokumentera att Du lyckats.

Vi tror Du är mellan 21 och 35 år.

Du har hög arbetsmoral och är van att jobba strukturerat.

Du är mycket resultatinriktad.

Du är genuint intresserad av sociala medier.

Du kan flytande felfri svenska.Om Du uppfyller ovanstående krav så ger vi dig:

Säljutbildning och coachning.
Mycket hög lön.
Fokus på Din vidare karriärutveckling.
Fantastisk arbetsmiljö med energiska och sociala kamrater.
 
Information:Vi hjälper Dig med allt det praktiska såsom lägenhet och annat.

Albir ligger i närheten av Alicante och är en ort med mycket strandliv nationalparker, konst och kultur, och ett badvatten som året runt håller 20 grader. Albir har en lugn och avslappnad atmosfär, och en timmes båttur bort ligger Ibiza.
 
Omfattning:
 
Tillträde:
 
Sista
ansökningsdag:
2014-12-26Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut