Nordic Solution har kunder inom börsnoterade företag, redovisningsbyråer, 20 tal ICA Maxi butiker, Byggbolag, finansbolag, Volvo handlare. Vi har kunder inom de flesta branscher vilket gör oss mer oberoende vid när det inträffar sämre tider på marknaden.

Vi säljer en produkt(E-fakt) som hanterar inskannade leverantörsfakturor. Produkten har kopplingar till många olika ekonomisystem på marknaden. Vi har även en skanningscentral där vi scannar och tolkar leverantörsfakturor.

Vi har en redovisningsavdelning som hanterar kunders redovisning.

Att arbeta hos oss anser vi är både intressant och utvecklande. Det finns många utmaningar att ta tag i.
Vi har samarbete med utländska företag inom vårt specialområde som är att hantera leverantörsfakturor med tolkning och som hanteras i E-fakt.

Vi sätter alltid kunden i Centrum. Vi arbetar med långsiktiga affärsrelationer med våra kunder.

Kul jobb för Ekonom

 
Arbetsuppgifter:Du kommer vara den som kommer att ha ansvar för att bygga upp redovisningstjänsten vilket innebär följande:

- Personalansvar/Arbetsledare (på sikt när mer personal behövs.)
- Kundkontakter
- Bokföring- Årsbokslut
- Utbildning i E-fakt
- Support för E-fakt
- Aktivt leda verksamheten frammåt
- Viss införsäljning av E-fatk via telefon
- Konsulta kring vårt koncept för Redovisningstjänster
- Sitta med i styrelsen

Du skall ej vara främmande för att arbeta med viss säljverksamhet.
Du kommer att på sikt få ansvaret för den dagliga verksamheten för E-fakt och de kunder vi får där vi hanterar deras bokföring. 
Kompetensprofil:NSO Nordic Solution AB söker nu omgående en ekonom som kan redovisning ( års- bokslut mm).
Du skall ha många års erfarenhet av redovisning. Fördel om Du är redovisningskonsult. Du skall kunna VISMAS produkter VISMA ADVISOR som vi använder.

Du skall gilla att arbeta med människor då tjänsten kräver mycket kundkontakt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande. Bland annat ingår det en del försäljning och marknadsföring. Vi hanterar i dag 8 bolag.

Vi bedriver redovisnings på ett otraditionellt sätt. Vi har flera redovisningsbyråer som har börjat arbeta efter denna modell. Med hjälp av vår molntjänst erbjuder vi våra kunder de program de har behov av för att på ett rationellt sätt hantera sin verksamhet.

Vår verksamhet i dag består av fyra delar(se hemsidan) där bland annat datadrift ingår. Vi hanterar allt från börsnoterade företag till enmansföretagare.

Vi skannar och tolkar fakturor som sedan levereras till vår egen produkt(E-fakt) som är ett försystem som hanterar leverantörsfakturor online. Vi har i dag ca 1000 användare. En av de större kunderna är ett flertal ICA- Butiker och Investor företag.

Vi håller på och bygger upp ett återförsäljarnät för vår produkt E-fakt.
 
Information:I dag är vi ett glatt gäng på 8 personer i blandade åldrar. Vi försöker ha 2 konferenser per år. Alperna är populärt så vi brukar åka dit för lite skidåkning så det är ju en fördel att kunna åka skidor. Sen brukar vi ha en sommaraktivitet på ön GOZO bredvid Malta Och ibland så går vi ut och bara äter lite gott.
Det finns möjlighet att disponera de 2 lägenheterna: Aplerna och GOZO.

I Dag så sitter vi i SaltSjö-Boo i Nacka men vår målsättning är att flytta till lokaler innanför tullarna när vi expanderar så att det blir mer centralt att nå oss för våra kunder och våra anställda.

Vi samarbetar med Affärskompetens i denna tillsättning. För mer information ring Björn Welin på 0709-51 92 74
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2013-10-19Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut