Strokirk-Landströms AB är ett av Sveriges största arktryckerier för såväl reklambyråer som produktionsbolag och stora svenska koncerner. Företaget har anor sedan 1903 och verksamheten finns idag i Lidköping med säljkontor i Stockholm och representation i Göteborg. Företaget har idag etablerade kunder som t ex SAAB, Scania Lastvagnar, OKQ8, ATLAS Copco m fl. Tryckeriets två skift klara drygt 1 000 000 tryckta ark per dygn och företaget har specialkompetens när det gäller tryck i stora upplagor med högt ställda kvalitets- och produktionskrav, som t.ex. årsredovisningar. Totalt arbetar 55 personer på företaget varav 7 på säljkontoret i Stockholm. Företaget omsatte 2005 ca 90 miljoner kr. Strokirk-Landströms AB är inne i ett starkt expansivt skede och beräknas växa med ca 30 procent 2006. I ett steg att möjliggöra den expansion görs omfattande investeringar för att bli ett av Europas modernaste tryckerier.

Strokirk-Landströms söker affärsutvecklare

 
Arbetsuppgifter:Som affärsutvecklare arbetar Du med kvalificerad försäljning, utifrån företagets säljkontor i Stockholm eller i Lidköping. Du arbetar med hela affärsprocessen, från första kundmötet, där kundens behov specificeras, till avslut. Säljarbetet bedrivs självständigt gällande nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Du bokar primärt Dina egna kundmöten. Du arbetar mot en fastställd budget samt har aktivitetsmål baserade på antal bokade möten per vecka, utförda möten samt avslutade uppdrag. Strokirk-Landströms AB är välkänt i branschen och säljarbetet bygger på långsiktiga kundrelationer. Du arbetar i team tillsammans med kunden och en teknisk projektledare från Strokirk-Landströms, detta för att anpassa arbetsrutiner efter kundens behov.

Som affärsutvecklare med utgångspunkt i Stockholm så kommer Du främst att arbeta inom Storstockholmsområdet men i vissa fall kan det förekomma resor utanför Stockholm.

Som affärsutvecklare med utgångspunkt i Lidköping så kommer Du främst att arbeta inom Västra Sverige, men även bearbeta marknaden i både Stockholm och Malmö varför resor kommer att förekomma.
 
Kompetensprofil:Vi söker Dig som sporras starkt av att åstadkomma och se snabba resultat. I din yrkesroll jobbar du uppsökande och övertygande. Din vilja att bevisa din förmåga både för dig själv och för andra måste vara stor och en av dina grundläggande drivkrafter. Dina framgångskriterier definieras i objektiva, mätbara och kvantitativa termer. En viktig egenskap är att du kan sätta igång nya saker utan att förlora uppmärksamheten på det som redan är igång. Du är tydlig i din kommunikation mot andra, utan att bli obalanserad eller intolerant mot andras åsikter.
Det är ingen nackdel om Du har marknads- eller akademiskutbildning samt erfarenhet från den grafiska branschen.
 
Information:Information om tjänsterna lämnas av Björn Welin 0709-519274 (Stockholm) och Fredrik Florberger 0704-580974 (Västra Sverige)
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse
 
Sista
ansökningsdag:
2006-12-16Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut