Top Collection AB är ett grossistföretag inom presentreklambranschen.

I vårt fina sortiment av kvalitetsprodukter kan kvinnor och män i alla åldrar hitta någonting som passar just dem. Vi har både lager och tryckeri i våra lokaler i Falun, vilket gör det snabbt och enkelt att förse produkterna med önskat tryck.
Tillsammans med våra återförsäljare tillgodoser vi de önskemål kunden har.

Det går bra för oss och vi behöver omgående anställa en säljare i Stockholm. Du kommer till ett litet och framgångsrikt företag med högt tempo där möjligheterna att påverka är stor.

Top Collection söker Säljare/Representant

 
Arbetsuppgifter:Du ska regelbundet besöka Top Collections återförsäljare av presentreklamartiklar och presentera Top Collections sortiment och komma med kreativa, inspirerande och sakliga idéer om hur presentreklamen kan pakteras och användas i slutkundernas marknadsföring.

Du kommer att arbeta mycket självständigt och resa mycket då din arbetsplats är i huvudsak ute hos våra återförsäljare. Körkort och egen bil är ett krav för befattningen.
 
Kompetensprofil:Vi söker en kvinna eller man i 25-45-årsåldern med säljerfarenhet och kunskaper om profileringsbranschen eller liknande bransch.

Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och trivs med att ha kontakt med andra människor och har lätt för att samarbeta. Du lyssnar och är ödmjuk och har god förmåga att omsätta dina idéer till handling.

 
Information:Vill Du veta mer om tjänsten, kontakta Claes Adeström på 0709-90 91 92.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-12-10Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut