Teledesign säljer paketerade kommunikationslösningar. Vi har idag de mest attraktiva och prisvärda lösningarna på marknaden. Våra kunder är allt från enmansföretag till stora koncerner. Vår strävan är att kunna erbjuda en kontaktyta mot företagen för samtliga sina behov inom telekom. Besök oss gärna på www.teledesign.se för att se vårt bolag. Vi sitter i underbara lokaler vid Eriksdalsbadet i Stockholm.

Teledesign söker Fältsäljare.

 
Arbetsuppgifter:Vi är framgångsrika – är du?

Ett av Sveriges mest framgångsrika sälj- och konsultationsbolag inom telekom mot företagsmarknaden söker dig som vill växa in i en framgångsrik och resultatfokuserad säljavdelning.


 
Kompetensprofil:Vi tror att du kan har erfarenhet från försäljning sedan tidigare, kanske på ett telemarketing- eller canvasföretag, men nu önskar ta större eget ansvar och möjlighet att vidareutvecklas inom direktförsäljning mot företag. Du som person är van att ta för dig, är en utåtriktad person med mycket utstrålning.
 
Information:Vi erbjuder en mycket konkurrenskraftig lönemodell, baserad på fast grundlön och en aggressiv provisionsmodell där du själv sätter dina gränser. Kontinuerlig säljträning från några av Sveriges duktigaste säljtränare och fantastiska kollegor hjälper dig att nå dina mål.

Du får uppleva ett högt tempo, nya produkter och tjänster där varje dag inte är den andra lik.

Söker du en skön livsstil med spännande vardag och ett större lönekuvert, ser vi fram emot att läsa din ansökan inom kort.

Hos Teledesign är det resultatet som räknas, välkommen till oss!

Frågor besvaras av Barbara Önnermark på telefon 0708-678938.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-09-07Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut