Företaget är ett medelstort konsultföretag i Stockholm med intressanta uppdrag hos större kunder inom handel, telekom, bank och finans och en erfaren kompetent konsultstyrka med stark resultatfokusering.

Affärsdriven Programledare - Projektledare

 
Arbetsuppgifter:Vi söker dig som drivs av att leda förändringsprojekt för kunds räkning. I rollen som program- eller projektledare kommer du att driva större och mindre projekt främst inom nämnda IT-område. Ibland kommer du också att vara en viktig kugge i projekt som leds av andra kollegor eller av kunders representanter i deras projekt. Andra förekommande arbetsuppgifter kommer att finnas inom ”IT-value” och ”Service Management” området.
Du har god ledarskapsförmåga och det är önskvärt att du har erfarenhet från några av dessa områden:
Service Management/Tjänstebaserade IT-leveranser
ITIL processramverk (certifiering och/eller praktisk erfarenhet)
Organisatorisk förändringsledning
IS/IT-outsourcing (som kund eller leverantör)
Investeringskalkyler/Business Case
Grundläggande säljerfarenhet
 
Kompetensprofil:Du har flera års yrkeserfarenhet av data/IT, varav några år inom konsultsektorn. Din bakgrund är teknisk och du är väl bevandrad i IT-infrastruktur. Du har sedan länge arbetat med helhetslösningar och plattformsarkitektur. Du befinner dig i teknikens framkant inom IT-infrastruktur med specialistkompetens på någon produkt från Microsoft.

Du har en lång och gedigen erfarenhet inom IT-området, akademisk examen eller motsvarande. Konsulterfarenhet eller erfarenhet från en “konsultliknande” roll inom större organisationer är meriterande. Du har förståelse för vad som gör en IT-verksamhet framgångsrik och du har förmåga att arbeta mot en ledningsgrupp. Du har erfarenhet av att arbeta som projektledare med en eller flera projektledningmetodiker och du är en god kommunikatör.
 
Information:
Kontakta Gerd Lundgren för närmare information.
Tel 08-704 17 32 alt 0708-78 89 56
Mailto:gerd.lundgren@teknikkompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2009-05-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut