Bodycote Metech tillhandahåller kompletta och kostnadseffektiva fullservicelösningar i syfte att hjälpa kunden att minska sina kostnader för Test & Mätteknik och att fokusera på sin kärnverksamhet.

Bodycote Metech-gruppen har verksamhet på orterna Stockholm, Göteborg, Linköping, Arboga och Ludvika samt i Finland, Danmark och Tyskland.
Vi är 260 medarbetare som arbetar med Metech Support Solution tillsammans med kunder över hela världen.

Metech tillhör Bodycote International Plc som har 8500 anställda och är verksamma i 32 länder och är ett världsledande företag inom testing- och materieltekniska tjänster.

Säljare med Industrierfarenhet

 
Arbetsuppgifter:Erfarenhet av försäljningsarbete och gott affärsmannaskap är viktiga vid vår bedömning av de sökande. Du ska ha en hög energinivå och en förmåga att nosa upp affärer och se kundernas behov.
Du ska också vara en god representant för företaget med kompetens och intresse för svensk industri inom ett flertal branscher och kunna föra en lösningsorienterad diskussion på alla nivåer. Samtidigt krävs det att du kan agera både snabbt och med stor skicklighet.
Du kommer att arbeta självständigt och under eget ansvar. Dina mål sätter vi tillsammans och följer upp kontinuerligt.
Placeringsort är Stockholm.


Vi erbjuder:
Det här är ett spännande och utmanande arbete. Du kommer att få ansvar för en eller två nyckelkunder. Kunderna finns inom branscher som telekom-, energi- och försvarsindustrin.
Att långsiktigt knyta nya kunder till oss är en huvuduppgift samt att utveckla befintliga kundrelationer med nya kreativa lösningar. Här ingår även att följa våra globala kunder utanför Sverige.
Ditt arbete blir att självständigt marknadsföra och sälja våra tjänster. Dina arbetsuppgifter innebär bearbetning av kunder inom Stockholmsregionen. Du skall vara beredd på att resor kommer att ingå.
 
Kompetensprofil:Du är:
utåtriktad, energisk och målmedveten samt resultatfokuserad
duktig på att skapa och bibehålla relationer
proaktiv och tycker om att jobba under eget ansvar


Du har:
några års säljerfarenhet
erfarenhet från industrin (gärna elektronik, el, IT)
goda kunskaper i engelska .
 
Information:Låter detta intressant, så sök tjänsten här!

Har Du frågor om tjänsten är Du välkommen att ringa Gerd Lundgren på tel:08-7041732 eller Lars Lund på tel:08-70430 60.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-05-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut