dycote Metech tillhandahåller kompletta och kostnadseffektiva fullservicelösningar i syfte att hjälpa kunden att minska sina kostnader för Test & Mätteknik och att fokusera på sin kärnverksamhet.

Bodycote Metech-gruppen har verksamhet på orterna Stockholm, Göteborg, Linköping, Arboga och Ludvika samt i Finland, Danmark och Tyskland.
Vi är 260 medarbetare som arbetar med Metech Support Solution tillsammans med kunder över hela världen.

Metech tillhör Bodycote International Plc som har 8500 anställda och är verksamma i 32 länder och är ett världsledande företag inom testing- och materieltekniska tjänster.
Kundansvarig säljare med industrierfarenhet

 
Arbetsuppgifter:Du har erfarenhet från industrin och är en relationsbyggare som kan föra en lösningsorienterad diskussion på alla nivåer. Du är van att se nya affärsmöjligheter i kända miljöer och har kanske redan ett uppbyggt kontaktnät inom svensk industri. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Gott affärsmannaskap är viktigt vid vår bedömning av de sökande, framförallt förmågan att utveckla affärer och se våra befintliga kunders behov av nya lösningar.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete. Du kommer att ansvara för en eller två nyckelkunder. En del nykundsbearbetning kommer också att förekomma. Kunderna finns inom branscher som telekom-, energi-, försvars- och mekanisk industrin.

Att utveckla befintliga kundrelationer med nya kreativa lösningar är en av huvuduppgifterna och här ingår även att följa våra globala kunder utanför Sverige. Ditt arbete blir att självständigt marknadsföra och sälja hela vårt tjänsteutbud. Dina arbetsuppgifter innebär bearbetning av kunder inom sydöstra regionen. Dina mål sätter vi tillsammans och följer upp kontinuerligt.
Du skall vara beredd på att ett visst resande kommer att ingå.
Placeringsort är Linköping.
 
Kompetensprofil:Kompetensprofil: Vi söker dig som:
• Är duktig på att bibehålla affärsrelationer och se nya möjligheter
• Är tekniskt intresserad och lösningsorienterad
• Är proaktiv och tycker om att jobba under eget ansvar
• Har industrierfarenhet (gärna inom det mekaniska området)
• Har några års säljerfarenhet
• Har goda kunskaper i engelska
 
Information:Information: Låter detta intressant, så lägg in din ansökan.
Har Du frågor om tjänsten är Du välkommen att ringa Gerd Lundgren på tel:08-7041732 eller Lars Lund på tel:08-70430 60.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-02-28Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut