Hettich International är ett världsomspännande företag med 5000 medarbetare i mer än 100 länder och omsätter 640 miljoner Euro. Hettich som är ett familjeföretag grundades 1888 av Karl Hettich i Schramberg, Tyskland. Huvudkontoret ligger sedan 1966 i Kirchlengern, ca 3 mil väster om Hannover. Hettich Skandinaviska AB:s huvudkontor ligger i Jönköping.

Våra produkter är Beslag och Komponenter för möbler och inredning. Vi är konkurrenskraftiga genom nyskapande idéer, kvalitet, och kundanpassning. Vi servar butiker, återförsäljare, tillverkare av möbler och inredning med produkter, kunskap, idéer och problemlösningar Kunderna är snickeriindustrin, hantverksfackhandeln och gör-det-självmarknaden. www.hettich.com

Fältsäljare Hettich Skandinaviska AB

 
Arbetsuppgifter:Ditt distrikt kommer att omfatta Skåne, Halland och Blekinge. Du är troligtvis bosatt i västra Skåne. Du ansvarar för ett hundratal kunder och arbetar tillsammans med en telefonsäljare och en supportperson knuten till Ditt distrikt.
 
Kompetensprofil:Vi söker Dig som är självgående och strukturerad med hög energi och uthållighet. Du är resultatorienterad och arbetar metodiskt mot uppsatta mål.

En förutsättning för att lyckas är att Du är utåtriktad, kundorienterad och har ett intresse för produkterna Du säljer. Du måste kunna tala med kunderna på deras språk och förklara fördelarna med produkterna Du säljer.
 
Information:Du erbjuds fast lön + provision och tjänstebil.

Välkommen med Din ansökan – innehållande personlig presentation och meritförteckning - till vår rekryteringskonsult, Thomas Pehrsson, på Affärskompetens via mail thomas.pehrsson@affarskompetens.se. Då vi arbetar med löpande urval emotser vi Din ansökan snarast, dock senast den 2 mars 2007. Eventuella frågor besvaras av Thomas Pehrsson på telefon 073 - 507 02 38
 
Omfattning:Heltid, tillsvidare
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-03-02Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut