Tidningen Dagen grundades redan 1945. Tidningen är idag under stark utveckling, är respekterad i breda kretsar, och har ca 60.000 läsare.
Dagen ges ut av Tidnings AB Nya Dagen som även ger ut Svenska Journalen, IKON 1931 samt Trons Värld. Det är även Tidnings AB Nya Dagen som står bakom Dagen.se, med över 20 000 unika besökare per vecka.

Tidnings AB Nya Dagen är ett medieföretag som ägs av koncernen Swedmedia och som på bred kristen grund med trovärdig journalistik vill påverka samhället med kristen tro och kristna värderingar.


Vi söker nu en

Key Account Manager till vår nya satsning

Key Account Manager till Spännande Tidning!

 
Arbetsuppgifter:Som KAM hos oss ansvarar du för kunder och försäljning inom din portfölj, främst företag med starka varumärken.

I din kundportfölj ingår viss befintlig kundstock men framförallt kommer du arbeta med nykundsbearbetning av företag med kända varumärken, då vi aktivt arbetar på att bredda vår kundbas, särskilt inom branscherna hem, hus och trädgård samt bank och försäkring.

Du arbetar med hela säljprocessen från första kontakten till offert och avslutad affär. Du har förmåga att se kundens behov av ditt medie och skräddarsy kreativa annonslösningar.
 
Kompetensprofil:Vi söker dig med erfarenhet av mediaförsäljning och som även arbetat med mediabyråer.
Du är en driven säljare med brett kontaktnät, skicklig på att kommunicera och övertyga och har förmågan att skapa långsiktiga relationer med dina kunder.

Som person är du van att arbeta självständigt och motiveras av att nå och överträffa dina mål. Prestigelöshet, social kompetens, positiv inställning och en rejäl portion envishet tror vi är förutsättningar för att du skall lyckas i denna tjänst.

 
Information:Har Du frågor om tjänsten vänd Dig till Björn Welin på Affärskompetens, 0709-51 92 74.

Du får fast lön med en rörlig del, och Du kommer till ett underbart gäng i ett företag med härlig stämning!
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omg.
 
Sista
ansökningsdag:
2008-05-14



Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut