Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi och lantbruk.
Lantmännen Analycen är ett laboratorieföretag som utvecklar, marknadsför och utför analys- och konsulttjänster för att skapa säkrare livsvillkor inom livsmedel, miljö, lantbruk, pharma och veterinärmedicin. Vi har laboratorier i Danmark, Finland, Norge och Polen förutom i Sverige. Vårt huvudlaboratorium ligger i Lidköping. Totalt har vi 450 anställda och vi omsätter 400 MSEK

Läs mer på www.analycen.se

Lantmännen Analycen söker Säljare miljöanalyser Norra Sverige

 
Arbetsuppgifter:Vi söker en säljare med god kännedom om miljöanalyser. Du blir inom Ditt område, i norra Sverige, ansvarig för att våra affärer inom miljöanalyser fortsätter att utvecklas på ett positivt sätt. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra miljökunder och på ett aktivt sätt delta i vårt arbete med dem. Du kommer även ha en intensiv kontakt med vår produktion för att utveckla såväl affärer som produkter. Du är heller inte främmande för att driva projekt med våra kunder.
 
Kompetensprofil:Vi tror att Du har en akademisk utbildning inom miljöområdet eller motsvarande, att du har en bra erfarenhet av säljarbete, att Du är utåtriktad och drivande och att Du ser det som en spännande möjlighet att samarbeta med kollegor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.
 
Information:Frågor besvaras av Ulf Thylander (0735-205055)
 
Omfattning:
 
Tillträde:
 
Sista
ansökningsdag:
2007-10-31Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut