Affärskompetens är ett rikstäckande, högkvalitativt och specialiserat rekryteringsföretag som har 7 kontor i Sverige. Vi äger också Teknikkompetens med 5 kontor över landet, som är specialiserade på Tekniker.

Vi söker Sveriges bästa rekryterare !

Nu har Du chansen att komma med oss i Sveriges snabbast växande Rekryteringsföretag !

Om Du är, eller har varit, framgångsrik inom försäljning, och jobbat med rekrytering i Ditt vardagliga chefsarbete, är Du välkommen till ett mycket lönsamt koncept för eget företagande!

Vi förser Dig med allt, det enda Du behöver är Din egen energi, Dina egna framgångskriterier, och ett gott omdöme.

Vi är Affärskompetens, det snabbast växande rekryteringsföretaget i Sverige just nu. Vi är specialiserade på affärsmän inom alla positioner och alla branscher, och mycket framgångsrika inom de segmenten

Sveriges bästa rekryterare!

 
Arbetsuppgifter:Ditt distrikt blir det län Du bor i, och Du får ensamrätt i det länet, med mycket gott stöd från en nationell organisation. Vi är oerhört starka tillsammans, vilket Du kommer att märka.

Känner Du dessutom att Du vill bli egen företagare med MYCKET god lönsamhet, men inte de vanliga problemen i början, utan få en flygande start? Då har vi den rätta utmaningen för dig.

Vi söker nu efter rekryteringskonsulter som skall vara med och fortsätta den positiva trenden för vår verksamhet i Sverige.

Ditt ansvarsområde blir rekrytering inom Ditt län i Sverige.
 
Kompetensprofil:Du skall vara en målmedveten människa med livserfarenhet. Två absoluta krav är att Du har chefserfarenhet och att Du har lyckats inom ditt arbetsområde.

Du kommer i form av egen företagare att bli del av vårt framgångsrika koncept bestående av rekryterare och utbildare över hela landet. Vi driver detta på ett mycket speciellt, och professionellt, sätt. Hur får Du reda på när vi träffas.
 
Information:Vi kommer att stötta dig med expertis inom varje segment, samt med arbetsredskap, tillgång till portal, utveckling av portal, testverktyg, reklammaterial m.m. Kan det bli enklare?

Vi lägger tillsammans med dig en handlingsplan för din optimala utveckling – vi vill se dig lyckas ! Och Du kommer att lyckas !

Anmäl ditt intresse på www.affarskompetens.se - idag!

Vill Du ha mer information, kontakta Patrick Thörnqvist på 0709-69 23 45 så får Du veta mer.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-04-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut