WM-data ingår i LogicaCMG-koncernen, en ledande internationell leverantör av it lösningar. Koncernen har 40 000 medarbetare i 41 länder. LogicaCMG strävar efter att stödja sina kunder i att bygga och behålla en ledande position med hjälp av LogicaCMG:s djupa branschkunskap och dokumenterade leveransförmåga. Bolaget tillhandahåller verksamhetskompetens, systemintegration samt outsourcing av it och affärsprocesser inom branscher som telecom, finans, energi och utilities, industri, handel, transport och offentlig sektor.

WM-datas samgående med LogicaCMG innebär fantastiska möjligheter att utöka våra affärer hos våra kunder. Dessa nya möjligheter samt vårt fokus på tillväxt medför att vi kommer att förstärka vår säljorganisation inom Enterprise Resource Planning (ERP).

WM-data söker Specialistsäljare/Produktsäljare Microsoft CRM

 
Arbetsuppgifter:Nu söker vi en erfaren säljare inom CRM som skapar resultat och bygger relationer.

Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med våra team arbeta med lösningsförsäljning av våra produkter och tjänster för CRM.

Inom ditt ansvarsområde ansvarar du för att utveckla våra kunder och se till så att vi breddar vår befintliga affär med nya lösningar. Du förväntas etablera och fördjupa långsiktiga affärsrelationer genom hög närvaro och aktivt affärsmannaskap. Långsiktighet, förtroende och kunnande präglar affärsrelationerna. Du rapporterar till vår försäljningschef.

Du bör ha eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Vidare skall du ha stor erfarenhet från lösningsorienterad försäljning, där långsiktiga affärsrelationer varit en naturlig del av säljarbetet. Du skall visa att du kan skapa resultat, via egna säljinsatser och i samverkan med dina kollegor. Det är en stor fördel om du har kunskap inom Industri, Life Science, Retail.

Vi erbjuder dig ett arbete som innebär en blandning av strategiskt tänkande och operativa insatser. Du får goda möjligheter att använda och utveckla ditt affärsmannaskap och påverka såväl ditt eget som företagets resultat.

Vi vill att du:

• har förmågan att utifrån en kunds verksamhetsutmaning skapa affärsmöjligheter och driva dessa mot avslut
• har kompetens, kunskap och förmåga att direkt eller indirekt driva säljprocessen mot avslut i det enskilda affärscaset mot kund
• har förmågan att kommunicera och sälja WM-data till kundens högsta ledning
• tar en ledande roll i affärsteamen och aktivt arbetar i dessa tillsammans med andra projektmedlemmar, ofta i flera parallella affärsprojekt på olika kunder
• har förmågan att driva komplexa avtalsförhandlingar

Arbetsuppgifter

Nyförsäljning och bearbetning gentemot kunder inom privat sektor.
Planering av det egna säljarbetet och prioritering av kunder
Arbeta med en process som innebär att vara drivande i projekten från start till mål.

Arbeta med inledande research för att identifiera rätt kunder och kontaktpersoner, ta kontakt med dessa och genomföra kundbesök, gemensamt arbeta fram en lösning samt avsluta affären inkluderande prissättning.
I marknadsförings- och försäljningsarbetet ingår även att delta på mässor och annan marknadskommunikation.
 
Kompetensprofil:Kvalifikationer

Du har minst fem års erfarenhet av försäljning av komplexa IT-lösningar, företrädesvis gentemot privat sektor. Därmed har du kunskap om hur införsäljningen går till samt ett nätverk.

Erfarenhet av offert- och avtalsframtagning.

Goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Driven säljprofil med förmåga att skapa resultat och bygga relationer genom förtroende.
Erfarenhet av att arbeta självständigt samt viljan och förmågan att arbeta med nyförsäljning.
 
Information:Distrikt: Hela Sverige
Placering: Stockholm

Frågor om rollen besvaras av Björn Welin, på tel 0709-51 92 74
alt. på mailadressen bjorn.welin@affarskompetens.se.
Ansökningar hanteras löpande. Sök här nedan!
 
Omfattning:heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-07-06Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut