Aptic AB är en ledande leverantör av systemlösningar för faktura-administration, reskontraservice, factoring och inkasso. Vi erbjuder systemlösningar för hantering av fordringar hela vägen från faktura till betalt. Våra kunder finns i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Spanien, Italien, Tyskland och Belgien.

Med våra kunskaper inom process- och systemutveckling, webbteknik, IT-arkitektur och systemintegration samt den erfarenhet vi har av mångårig utveckling kan vi erbjuda den mest optimala lösningen till varje enskild kund.

Då Aptic är i kraftig expansion söker vi nu Projektledare

Aptic söker Business Project Manager

 
Arbetsuppgifter:Som projektledaren skall du leda kundspecifika projekt av Aptic’s systemlösningar. Då Aptic säljer en standardlösning som anpassas ihop med kunden efter dennes behov är du den som leder detta arbete. Projektledaren går in parallellt med säljare i slutfasen av försäljning och tar sedan över implementationsuppdraget och får kundanpassningarna att fungera. Vidare kommer du att få uppdrag av Service Management som tar över kundvården och står för merförsäljningen.

Din tid kommer att fördelas mellan projekt hos kund och intern projektutveckling.

Du kommer att arbeta efter Aptic Projektmodell.
 
Kompetensprofil:Vi ser främst till de personliga egenskaperna än formella. Vi värdesätter om du har skaffat dig erfarenhet inom projektledning och gärna har erfarenhet av inkassosystem, reskontra eller ekonomisystem. Du har även god erfarenhet att hantera budget och kravställande.

Utöver detta tror vi att Du:

- uppskattar prestigelöshet och teamkänsla.

- är mycket initiativrik och kan handla även vid snäva tidsramar.

- har en stor samarbetsvilja och social anpassningsförmåga men är bestämd med dina åsikter.

- är utvecklingsorienterad, kreativ och har en okonventionell syn på lösning av arbetsuppgifter samt tycker om att experimentera och tänka ut nya, ibland riskfyllda idéer och kunna angripa uppgifter utifrån flera angreppsvinklar.

- kan arbeta med en god överblick och med flera uppgifter samtidigt.

- kan kunna handla snabbt och fatta beslut snabbt, samt ändra på beslut som fattats tidigare.

- har utpräglad ledarkompetens
 
Information:Information om tjänsterna lämnas av Ulf Thylander 0735-20 50 55
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-06-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut