Aptic AB är en ledande leverantör av systemlösningar för fordringshantering. Vi erbjuder systemlösningar för hantering av fordringar hela vägen från faktura till betalt. I ett och samma system kan våra kunder hantera faktura-administration, reskontraservice, factoring och inkasso. Våra kunder finns i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Spanien, Italien, Tyskland, Schweiz och Belgien.

Då Aptic är inne i en kraftig expansion söker vi nu en Area Sales Manager för den svenska marknaden.

Aptic söker Area Sales Manager

 
Arbetsuppgifter:Som Area Sales Manager arbetar Du med kvalificerad försäljning, utifrån företagets kontor i Skövde. Du arbetar med hela affärsprocessen, från första kundmötet, där kundens behov specificeras, till avslut. Säljarbetet omfattar både nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Försäljningen präglas av långa säljcykler och ställer höga krav på affärsmanaskap. Till din hjälp har du den mångåriga erfarenhet personalen på Aptic besitter. I säljprojekten samarbetar du vanligtvis med, Service manager, Projektledare och Utvecklare för att anpassa erbjudandet efter kundens behov.

Som Area Sales Manager med utgångspunkt i Skövde så kommer Du främst att arbeta inom Sverige. Aptic AB har som mål att vara ledande i Europa inom vårt område och med företagets expansion finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.
 
Kompetensprofil:Vi tror att du är en person som drivs av att göra avslut, och kan hantera långa säljcykler. Du gillar försäljning, är en utpräglad affärsman. Du är trygg i förhandlingar och kan på ett tydligt sätt förmedla effekten av optimala systemlösningar för kundens verksamhet. Formella meriter och erfarenheter är viktiga för oss men samtidigt är det i slutändan dina personliga egenskaper som värdesätts högst.

Du:

- uppskattar prestigelöshet och teamkänsla.

- gillar försäljning och sporras av att åstadkomma och se resultat.

- är mycket initiativrik och kan handla även vid snäva tidsramar.

- föredrar att vara uppsökande och att ha mycket kontakt med andra samt själv är lätt att få kontakt med.

- inspireras av nya idéer och tankar, samt har förmågan att söka nya vägar och därigenom utveckla Aptic.

- kan arbeta med en god överblick och med flera uppgifter samtidigt.

- har en exekutiv beslutsfattande förmåga
 
Information:Information om tjänsterna lämnas av Ulf Thylander 0735-20 50 55
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-10-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut