Vår uppdragsgivare är en rikstäckande distributör och detaljist inom dokument- och informationshantering. Marknadsföring av produkter och varumärken sker genom egna Center, Partner och återförsäljare. Man erbjuder, via sin egen organisation på 25 strategiska orter, företag och organisationer ett bredare utbud av produkter och tjänster med rikstäckande service och support. Bolaget har fokus på it-infrastruktur och erbjuder lösningar för kundernas olika it-miljöer.

Vidare är bolaget HP Preferred Partner och Microsoft Gold Partner. Man har har en omsättning på ca 900 miljoner kronor och ca 460 anställda. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2000 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2004.

Fältsäljare Jönköping

 
Arbetsuppgifter:Som försäljare arbetar du i eget distrikt med försäljning av produkter och tjänster inom området dokumenthantering.

Utöver ett brett produktsortiment erbjuder du kunderna finansieringslösningar, serviceavtal och utbildningar. Du arbetar såväl självständigt som i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål.

I arbetet ingår både nykundsbearbetning och relationsförsäljning. Du agerar proaktivt mot marknaden och kan följa både korta och långa säljcykler. Du ansvarar för ett eget distrikt med riktade aktiviteter.
 
Kompetensprofil:Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning, har godkänd gymnasieutbildning samt ett starkt intresse för IT.

Du är lite av en tävlingsmänniska med egen stark drivkraft samtidigt som du har ett ödmjukt förhållningssätt mot kundernas behov. Du trivs med ett utåtriktat arbete på vår marknad och har kanske ett par års erfarenhet av att aktivt sälja till såväl stora som små organisationer. Erfarenhet från branschen eller liknande produktområden är meriterande och kompetens inom nätverkslösningar är en fördel.

Körkort och egen bil är ett krav, fast och rörlig bil ersättning ges, möjlighet till tjänstebil ges efter sedvanlig provanställning.
 
Information:Om du vill utvecklas med spännande arbetsuppgifter kring IT-relaterade produkter och i ett stabilt företag så kan detta jobb vara något för dig. Du får ett av marknadens bredaste produktsortiment att arbeta med och en gedigen produkt- och säljutbildning.

I ditt dagliga arbete får du stöd via din säljchef. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast marknadsmässig grundlön och provision.

Om du har viljan att lyckas ska vi se till att du får chansen till en professionell utveckling.

Frågor om tjänsten besvaras av Björn Welin på Affärskompetens sverige AB 08-704 30 92.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-08-12Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut