FERRONOVA® process support och WELDONOVA® performance and safety, är namnen på AGAs eftermarknadsgrupper med specialistkompetens i optimering av industriella tillverkningsprocesser.

- Inom konceptet FERRONOVA arbetar specialister med processnära tjänster riktade till metallurgisk industri i norden. De är också ett av SWEDAC ackrediterat mätlaboratorium sedan 2004 och utför process- och miljömätningar på marknaden.

- Inom konceptet WELDONOVA arbetar specialister med processnära tjänster och utbildningar riktade till svets- och skärindustrin i norden. Utöver detta fungerar de även som kompetensresurs i svets- och skärprocesser för säljorganisationen inom region Norra Europa.

Gruppernas verksamhet omfattar totalt 25 personer i region Norra Europa, varav 11 inom FERRONOVA process support och 14 inom WELDONOVA performance and safety.

Produktansvarig Processutrustning

 
Arbetsuppgifter:En viktig del i dessa eftermarknadsgrupper är försäljning av processutrustning. Dvs utrustning som används i eller omkring våra kunders gasförbrukande processer och där vi har mycket god kompetens. Dessa processer är främst värmning och värmebehandling samt svetsning och skärning.

Vår nuvarande produktansvarige kommer att gå i pension inom kort, därför söker vi någon som kan ta över och utveckla hela affären.

Tjänsten omfattar aktiv och självständig utrustningsförsäljning mot delvis fasta kunder mot en årsbudget. Dessutom ingår ansvar för ordermottagning, upphandling av utrustningar från externa leverantörer, ansvar för lager, fakturering samt ekonomisk uppföljning av aktuella produkter.
 
Kompetensprofil:Vi söker dig med erfarenhet av process-, stål- eller verkstadsindustri och med god teknisk bakgrund och insikt. Du bör vara noggrann, ha drivkraft och teknik-/säljintresse samt vara serviceinriktad och ha god förmåga att samarbeta med både kunder och kollegor.
 
Information:Engelska på god nivå i tal och skrift är ett krav. Placeringsort är Sundbyberg och antalet resdagar beräknas till ca 20 - 30 dagar per år.

För mer information om vakansen vänligen kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Patrick Thörnqvist på Affärskompetens 0709 69 23 45.

Fackliga kontaktpersoner CF, Carina Rickfält, 08-731 11 05, SIF, Dan-Axel Klöfverskjöld, 070-31 49 455.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-07-06Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut