Bodycote Metech tillhandahåller kompletta och kostnadseffektiva fullservicelösningar inom test- och mätområdet i syfte att hjälpa våra kunder att minska sina kostnader.
Bodycote Metechgruppen har verksamhet på orterna Stockholm, Göteborg, Linköping, Arboga och Ludvika samt i Finland, Tyskland och Danmark.
Vi är 260 anställda som arbetar med Metech Support Solution tillsammans med kunder över hela världen. Vi är en del av Bodycote koncernen, ett globalt kunskapsföretag som är operativt i 29 länder och erbjuder tjänster inom nästan alla industrisektorer.

Säljare med teknisk bakgrund-industri

 
Arbetsuppgifter:Vi söker med placering i Stockholm en
Säljare med teknisk bakgrund
som vill utvecklas med oss och våra kunder

Du kommer att vara en nyckelspelare i företagets tillväxtprocess. Att långsiktigt knyta nya kunder till oss är en mycket viktig uppgift, men du får också möjlighet att utveckla befintliga kundrelationer med nya kreativa lösningar. Tillsammans utvecklar ni affären på ett sätt som gynnar både oss och vår kund, I ditt uppdrag ingår också att ansvara för en eller två av våra nyckelkunder. Du kommer främst att sälja våra huvudtjänster kalibrering och reparation av mätutrustning men även vara med och utveckla försäljningen av kompletterande tjänster.

Du kommer in i ett tillväxtföretag, som präglas av nybyggaranda och optimism. Vi vet att ditt uppdrag kommer att utvecklas i takt med att vi och våra kunder växer. 
Kompetensprofil:För att lyckas med uppdraget krävs att du har en stark vilja att göra affärer och ett stort behov av att få saker att hända. Du har troligen erfarenhet av komplex försäljning och är en utpräglad relationsbyggare. Du har teknisk utbildning på gymnasial nivå. Erfarenhet av mätteknik är meriterande
 
Information:Kontakta rekryteringskonsult Gerd Lundgren, som gärna svarar på dina frågor. Hon finns på Teknikkompetens, telefon 08-7041732 alt 0708-78 89 56. Din ansökan vill vi gärna ha på www.teknikkompetens.se omgående, men allra senast den 26 maj. Ansökningarna hanteras löpande. Sök nedan !
 
Omfattning:heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-05-26Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut