Vårt erbjudande till marknaden innefattar alla tjänstenivåer inom handeln. Oavsett om Ni söker tekniker, säljare, butikschefer eller ledningspersonal så kan Ni vara tryggt förvissade om att Butikskompetens löser alla Era behov. Snabbt och effektivt.

För att säkerställa att Ni anställer rätt personal använder vi oss av Master Personanalys som ger Er som kund den kunskap och trygghet som krävs vid beslut om vem som skall anställas. För att maximera trygghetsgraden och minimera risken för felrekryteringar begär vi även att varje kandidat som presenteras av oss kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi levererar aldrig en kandidat som vi inte är säkra på matchar kravprofilen och i slutet av dagen inte klarar av jobbet.

Välkommen till Butikskompetens!

Butikskompetens Söker Säljande Rekryteringskonsulter

 
Arbetsuppgifter:Butikskompetens växer och behöver seriösa affärsmän/kvinnor för att sälja in vårt landsomfattande rekryteringsavtal med Svensk Handel.

Du kommer att ansvara för din egen region med allt vad det innebär av proaktiv uppsökande säljverksamhet. Din primära målgrupp är de tusentals företag som är medlemmar i Svensk Handel och därmed åtnjuter ett mycket förmånligt rekryteringsprogram anpassat speciellt för Svensk Handel.

Avtalet är rikstäckande och har vunnit starkt gehör som mycket slagkraftigt och heltäckande. Mer information om avtalets utformning står att läsa på vår webbsajt, www.butikskompetens.se.
 
Kompetensprofil:Du har en bakgrund inom försäljning och affärsutveckling och är förmodligen mellan 30-50 år gammal. Alternativt så har du arbetat som rekryteringskonsult eller personalchef.

Ditt nätverk är utvecklat och din personlighet är utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och kontakt.

 
Information:För den eller de som skall arbeta i Stockholm så kommer du/ni att sitta tillsammans med oss i vackra lokaler vid Alviksstrand. I annat fall så kommer du att ansvara för att sätta upp eget kontor i den stad och/eller region du vill arbeta i.

Om du känner att du är redo för en otroligt spännande resa med stora möjligheter till personlig utveckling så tveka inte att kontakta oss omgående.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-08-07Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut