Byggprojektledare - Stockholm

SÖK JOBBET

Byggprojektledare - Stockholm

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Placeringsort

Stockholm

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare på Derome Mark & Bostad driver du, från ax till limpa, affärsmässigt utbyggnaden av bostadsområden med ansvar för projektets kunder, ekonomi, tidplan och kvalitet.

Projektledaren samordnar byggherrens, entreprenörernas, arkitektens, konstruktörens, konsulternas och kvalitetsansvarigs uppgifter och insatser, så att byggprojektet avlöper som det ska. Huvuduppgifter är projektledning, kalkylering, projektering, upphandling, kundkontakter, och service, inköp och byggledning.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i befattningen som projektledare måste du ha goda ledaregenskaper, vara drivande, strukturerad och noggrann. Du är en coachande lagspelare med stor social kompetens. Vi tror att du kan vara högskoleingenjör inom bygg och att Du har flerårig erfarenhet inom området. Våra kärnvärden Drivkraft, Enkelhet, Långsiktighet och Miljömedvetenhet stämmer in på dig.

Vi tror har du högskoleingenjörsutbildning inom bygg, eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet, och flerårig erfarenhet inom byggbranschen.Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du går bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsterna är tillsvidare, på heltid, med tillträde snarast. Placeringsort är Stockholm och vårt kontor på Telefonplan i Hägersten.

För mer information om tjänsterna går det bra att kontakta entreprenadchef Tomas Turnéus på 0706-98 42 60 eller regionchef Robert Fogelström på 08-555 542 88.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 juni eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Sista ansökningsdag

2018-06-30

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Derome Mark & Bostad utvecklar och bygger stadsdelar och bostadsområden i sydvästra Sverige och i Mälardalsområdet. Varje år förser vi hundratals familjer med nya hem - villor och lägenheter.

För mer information om Derome Mark & Bostad se www.deromemarkbostad.se eller för Deromegruppen se www.derome.se


sök jobbet

Personliga uppgifter

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.Integritetspolicy

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy:

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte. Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.