Trainee - Teknikavdelning

SÖK JOBBET

Trainee - Teknikavdelning

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Placeringsort

Varberg

ARBETSUPPGIFTER

Som trainee på Varbergshus teknikavdelning kommer du sätta dig in hur vi kalkylerar våra byggsatser, hur vi gör när vi mängdar och beställer material och till viss del även hur vi ritar och projekterar våra hus i cad. Men fokus kommer ligga på kalkyler och mängdning. Givetvis medverkar du även i vårt arbete kring ständiga förbättringar, där vi skruvar på allt från texter till hur vi faktiskt bygger våra hus och vår personal är nyckeln i att lyckas med detta!

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i denna tjänst måste du vara strukturerad, noggrann och ligga ett steg före och samtidigt hålla hög servicenivå mot kollegor då man på denna tjänst är lite spindeln i nätet kring material och priser. Du gillar byggnation och att grotta in dig i detaljlösningar men kan likaväl vid behov ta snabba beslut kring lösningar / göra överslagsberäkningar för att lyckas hålla deadline.

Vi tror att du är högskoleingenjör inom bygg, eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet med några års erfarenhet inom byggbranschen och som gillar siffror och datorarbete.

Våra arbetsverktyg är till största delen officepaketet (word, excel och till viss del access), Bidcon och projekteringsverktyget ArchiCad. Det därför meriterande om du behärskar dessa program.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

På Varbergshus är vi ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du går bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten som trainee är på heltid, med tillträde snarast. Placering på Varbergshus kontor i Varberg. För mer information om tjänsten går det bra att kontakta vår teknikchef, Tobias Gustafsson 0340-666587.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 juni eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Sista ansökningsdag

2018-06-30

VarbergsHus bygger unika hus för vanliga människor. Vi bygger på plats – bräda för bräda – vilket ger stor flexibilitet och variation. Hos oss är inget hus det andra likt och våra hussäljare är kundens inspiratörer. Sedan flera år är vi marknadsledande i Halland på villor och planen för kommande år är expansiv.

Varbergshus ingår i Derome som är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

För mer information om Deromegruppen se www.derome.se


sök jobbet

Personliga uppgifter

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.Integritetspolicy

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy:

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte. Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.