Sommarvikarier TTELA, Bohusläningen och Strömstads Tidning.

Sök jobbet
Stampen
Nu söker vi dig som vill arbeta som reporter eller redigerare under sommaren. Vi är flera tidningar som behöver sommarvikarier, TTELA, Bohusläningen och Strömstads Tidning.

Som reporter kommer du arbeta på ett rullande schema med helgtjänstgöring.
Du kommer att jobba mot alla kanaler; print och digitalt. Du arbetar självständigt, har mängder med egna idéer och vill såklart också jobba tillsammans med andra.

Vi ser gärna att du har journalistutbildning och några års erfarenhet av nyhetsarbete, gärna med digital inriktning. Du brinner för journalistik helt enkelt. Har ryggmärgsreflex i jobbet när det gäller etik och källkritik, och kan jobba snabbt både direkt online och till printversionens deadline. Vi söker dig som kan och förstår hur man hittar nyheter via sociala medier, vågar vara personlig och som förstår hur du får spridning på artikeln. God kännedom om sociala medier, liverapportering och rörlig bild är en merit.

Är du redo för en ny spännande utmaning ser vi gärna att du ansöker omgående. Intervjuer kommer ske löpande. Vi vill ha din ansökan senast den 27 februari 2017.
Ange vilken/vilka tidningar du söker arbete, i din ansökan.




Sista ansökningsdag

2017-02-27


Ansökningsformulär

* = obligatorisk uppgift, måste ifyllas

Personliga uppgifter

Frågor

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?

Prenumerera på lediga jobb

Vill du få information om när lediga jobb inom Stampen annonseras? Anmäl dig till vår prenumerationstjänst nedan. När vi annonserar ett ledigt jobb inom något av de varumärken du är intresserad av skickas ett mejl till dig om vilket jobb det gäller. Uppgifter markerade med * är obligatoriska.

Kontaktuppgifter

Varumärke

Jag är intresserad av arbete inom följande varumärken: *