Lediga jobb inom
Stampen Media

Reporter Strömstads Tidning

Arbetsbeskrivning
Vill du jobba med lokala nyheter, sport, kultur och nöje? Behärskar du skrivande, foto och rörlig bild och har idéer om hur vi ska nå morgondagens läsare?
Strömstads Tidning är den ledande tidningen i Strömstad med tre utgivningsdagar i veckan och digital närvaro. Tidningen rapporterar om nyheter och aktuella händelser i Norra Bohuslän och är ett viktigt forum för debatt och läsarmedverkan.

Vi erbjuder en arbetsplats med härliga kollegor där du har möjlighet att påverka och utveckla innehållet i den lokala journalistiken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Strömstad, en trevlig stad i norra Bohuslän med närhet till havet, nöjen och norska gränsen.


Kvalifikationer
Du är driven, självgående och van att ta egna initiativ. Du är ansvarsfull, källkritisk och har god planeringsförmåga, är nyfiken, noggrann och vill vara först med nyheter.

Du har journalistutbildning och några års redaktionell erfarenhet, behärskar flerkanalspublicering, är en van användare av sociala medier och drivs av lokal journalistik som gör skillnad.

Körkort är ett krav.


Övrig information
Bifoga arbetsprov i digitala format.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna tf chefredaktör Bodil Resare 072-194 82 55, eller SJFs fackliga representant Sara Kirudd 0522-991 71.

Sista ansökningsdag
2017-03-12