Reporter Strömstads Tidning

Sök jobbet
Stampen
Vill du jobba med lokala nyheter, sport, kultur och nöje? Behärskar du skrivande, foto och rörlig bild och har idéer om hur vi ska nå morgondagens läsare?
Strömstads Tidning är den ledande tidningen i Strömstad med tre utgivningsdagar i veckan och digital närvaro. Tidningen rapporterar om nyheter och aktuella händelser i Norra Bohuslän och är ett viktigt forum för debatt och läsarmedverkan.

Vi erbjuder en arbetsplats med härliga kollegor där du har möjlighet att påverka och utveckla innehållet i den lokala journalistiken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Strömstad, en trevlig stad i norra Bohuslän med närhet till havet, nöjen och norska gränsen.

Du är driven, självgående och van att ta egna initiativ. Du är ansvarsfull, källkritisk och har god planeringsförmåga, är nyfiken, noggrann och vill vara först med nyheter.

Du har journalistutbildning och några års redaktionell erfarenhet, behärskar flerkanalspublicering, är en van användare av sociala medier och drivs av lokal journalistik som gör skillnad.

Körkort är ett krav.

Bifoga arbetsprov i digitala format.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna tf chefredaktör Bodil Resare 072-194 82 55, eller SJFs fackliga representant Sara Kirudd 0522-991 71.

Sista ansökningsdag

2017-03-12


Ansökningsformulär

* = obligatorisk uppgift, måste ifyllas

Personliga uppgifter

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?

Prenumerera på lediga jobb

Vill du få information om när lediga jobb inom Stampen annonseras? Anmäl dig till vår prenumerationstjänst nedan. När vi annonserar ett ledigt jobb inom något av de varumärken du är intresserad av skickas ett mejl till dig om vilket jobb det gäller. Uppgifter markerade med * är obligatoriska.

Kontaktuppgifter

Varumärke

Jag är intresserad av arbete inom följande varumärken: *