NYHETSJÄGARE

Sök jobbet
Stampen

Arbetsbeskrivning

TTELA är inne i ett expansivt skede och förstärker nu redaktionerna i Vänersborg och Trollhättan. Vi söker två entusiastiska och kritiskt granskande nyhetsreportrar till TTELA. Du är van att jobba snabbt i brännande nyhetslägen, och du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med lokala granskningar som du själv har drivit. Du vill vara med och utveckla vår lokala bevakning och har god känsla för vad som intresserar läsarna. För dig är det naturligt att fotografera, filma och livesända. Du är idérik, självgående och bra på att samarbeta med andra.

Du jobbar med egna artiklar och reportage, alltifrån idé till färdigt material. Du fotar och filmar, och publicerar på både webb och i olika sociala medier. Självklart är sociala medier också en av dina nyhetskällor.

Kompetensprofil

Du ska kunna jobba självständigt, ta egna initiativ och ha god lösningsförmåga.
För tjänsterna krävs en journalistisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet. Du ska vara beredd att jobba och delta aktivt på TTELA där vi ständigt förändrar och utvecklar vårt sätt att bevaka våra bevakningsområden.
Lokalkännedom är en fördel. Och vi ser gärna att du behärskar polopoly och final cut.

Körkort är ett krav.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi ser helst att du redan bor eller är beredd att bosätta dig inom spridningsområdet.
Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Placeringsort Vänersborg för den ena tjänsten och Trollhättan för den andra.

Vi ser gärna att du ansöker omgående. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma
att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Sista ansökningsdag är 14 december.

För mer information om tjänsterna kontakta:
Redaktionschef Marita Engqvist 0521-575902

Facklig kontakt: Joachim Flodin 0520 422604 eller Mia Anderstedt 0520 422777


Sista ansökningsdag

2017-12-14


Ansökningsformulär

* = obligatorisk uppgift, måste ifyllas

Personliga uppgifter

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?

Integritetspolicy


De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte.

Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.

Prenumerera på lediga jobb

Vill du få information om när lediga jobb inom Stampen annonseras? Anmäl dig till vår prenumerationstjänst nedan. När vi annonserar ett ledigt jobb inom något av de varumärken du är intresserad av skickas ett mejl till dig om vilket jobb det gäller. Uppgifter markerade med * är obligatoriska.

Kontaktuppgifter

Varumärke

Jag är intresserad av arbete inom följande varumärken: *