Lediga jobb inom
Stampen Media

NYHETSJÄGARE

Arbetsbeskrivning
TTELA är inne i ett expansivt skede och förstärker nu redaktionerna i Vänersborg och Trollhättan. Vi söker två entusiastiska och kritiskt granskande nyhetsreportrar till TTELA. Du är van att jobba snabbt i brännande nyhetslägen, och du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med lokala granskningar som du själv har drivit. Du vill vara med och utveckla vår lokala bevakning och har god känsla för vad som intresserar läsarna. För dig är det naturligt att fotografera, filma och livesända. Du är idérik, självgående och bra på att samarbeta med andra.

Du jobbar med egna artiklar och reportage, alltifrån idé till färdigt material. Du fotar och filmar, och publicerar på både webb och i olika sociala medier. Självklart är sociala medier också en av dina nyhetskällor.

Kvalifikationer
Du ska kunna jobba självständigt, ta egna initiativ och ha god lösningsförmåga.
För tjänsterna krävs en journalistisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet. Du ska vara beredd att jobba och delta aktivt på TTELA där vi ständigt förändrar och utvecklar vårt sätt att bevaka våra bevakningsområden.
Lokalkännedom är en fördel. Och vi ser gärna att du behärskar polopoly och final cut.

Körkort är ett krav.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi ser helst att du redan bor eller är beredd att bosätta dig inom spridningsområdet.
Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Placeringsort Vänersborg för den ena tjänsten och Trollhättan för den andra.

Vi ser gärna att du ansöker omgående. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma
att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Sista ansökningsdag är 14 december.

För mer information om tjänsterna kontakta:
Redaktionschef Marita Engqvist 0521-575902

Facklig kontakt: Joachim Flodin 0520 422604 eller Mia Anderstedt 0520 422777


Sista ansökningsdag
2017-12-14Stampen Lokala Medier består av Västsveriges ledande morgontidningar: Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Hallands Nyheter, Hallandsposten och TTELA. Från Strömstad i norr till Halmstad i söder läses nyheter från hela världen, men alltid med det lokala perspektivet i fokus. Tillsammans når titlarna nära 1 miljon västsvenskar i digitala kanaler och print, varje dag.
I Stampen Lokala Medier ingår även åtta gratistidningar: Varbergsposten, Falkenbergsposten, Halmstad 7 dagar, Trollhättan 7 dagar, Uddevalla 7 dagar, Vänersborgaren, Björklövet och Havsbandet.
Tillsammans har företaget ca 400 anställda och verksamhet på tio orter.