Intresseanmälan för tjänster inom Stampen!

Vad roligt att du vill vara en del av Stampengruppen. Vi söker ständigt efter kompetenta medarbetare och ser fram emot din ansökan.
Du kan självklart också följa oss genom att prenumerera på lediga tjänster.


Intresseanmälan

* = obligatorisk uppgift, måste ifyllas

IntresseområdePersonliga uppgifter

Erfarenheter och utbildningPersonlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Integritetspolicy


De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte.

Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.

Prenumerera på lediga jobb

Vill du få information om när lediga jobb inom Stampen annonseras? Anmäl dig till vår prenumerationstjänst nedan. När vi annonserar ett ledigt jobb inom något av de varumärken du är intresserad av skickas ett mejl till dig om vilket jobb det gäller. Uppgifter markerade med * är obligatoriska.

Kontaktuppgifter

Varumärke

Jag är intresserad av arbete inom följande varumärken: *